Starbox se vyvíjel. Začalo to OvisLinkem 1120, uřízlou orig. pendrekovou anténkou s připájeným dvojitým quadem z 2.5 zoxidovanýho drátu s cuprextitem jako reflektor. Později se v těchto kouzelných skříňkách začaly objevovat exponáty jako např. Ovis 5000 nebo různý noname rádia, nyní už téměř výhradně RB411 aj..
Třmen je chycenej šroubem M8xasi 100 rovnou do plastu, aniž by tam byla nějaká platle nebo větší podložky, takže když ve finále technik starbox utáhne, krabice praskne a je to v ... ano, tam. Proto se utahujou jen zlehka a výsledkem toho jsou různě visící upadlý a nakloněný starboxy po střechách, plotech, stožárech ba dokonce i stromech. Průchodkou se asi nikdo nezabýval, na kabelu je buď uzel nebo je zamázlej silikonem.
Starnet byla první firma, která mě přesvědčila, že velkou plastovou krabici s MK lze na stožár upevnit pouhým přilepením třemi závity izolačky kolem stožáru a krabice. Škoda, že jsem to nezjistil dřív, protože do tý doby jsem používal speciální výložník a pozinkovaný třmeny.
Provádím mimo jiné servisy STA a nezřídka se mi na základě stížností na příjem TV programů zjeví JRC29 namontovaná tak, že rameno dipólu tříprvku na 2. TV kanál kvůli místu holt muselo ustoupit nebo je starbox namontovanej přímo na ráhně UHF antény, dokonce i na zářiči antény na CB byl starbox. V jiných lokalitách je zase ve výšce 4m nad zemí na zemědělský budově vidět jejich skříň s technologií, kde asi mají takovou integraci, že už nejde tahat kabely průchodkama, tak je přivírají do dvířek přes těsnění.
HARDCORE, kdo chce, tak přijeďte, udělám vám zajímavou exkurzi. Fotit to nebudu, ještě mě ty b........ zažalujou a hádej se pak s debilem.