Několik let se snažíme přehlížet nevhodné, neprofesionální a bezohledné chování techniků, budujících stárnet, na bodech, kde jsme z nedostatku prostoru nuceni s nimi sdílet stožár, nemovitost či pozemek.
Trpělivost mi však opravdu došla, jakmile se šéf stárnetu velmi nevybíravým způsobem obořil na majitele jednoho takového pozemku, s nímž jsme uzavřeli smlouvu na přípojný bod, jak to prý mohl dopustit, že je teĎ budeme prý rušit - v tomto případě tam byl stárnet dřív. Je zajímavé, že když se stárnet "nasral" na všechny naše body, kde jsme byli mnohem dříve, ani se nás nikdo neobtěžoval informovat a veškeré pokusy o koordinaci místa a kmitočtů na tomto bodě byly marné.
Stárnet by si v takovýchto případech měl zamést především před vlastním prahem. Osobního jednání na toto téma pan šéf stárnetu pro jistotu vůbec nezůčastnil, se dvěma techniky na místě jsme se na koordinaci domluvili téměř ihned.
Jako bývalý člen společnosti, jejíž priorita je mimo jiné i spolehlivost a vstřícnost, jsem velmi znechucen takovýmto neurvalým přístupem výše uvedené konkurence. Z desítkami jiných ISP vycházíme vždy dobře, nebo si sebe vzájemně nevšímáme. Pokud mne stárnet opět nasere, chystám se zde zveřejnit fotogalerii stylu jejich montáží z celého JČ kraje, aby i ostatní byli svědkem, jak úsměvné a zavádějící je pro slušného člověka jednání s touto společností, včetně škod, které nám na bodech způsobili a nad kterými jsme vždy jen mávli rukou.
Jsou-li v tomto fóru jedinci, kteří s mým názorem sympatizují, jistě se ozvou. V opačném případě si o mě můžete myslet, co chcete.
73!, Lišák, Českokrumlovsko
<--- e -->vhf.radio@seznam.cz<--- e -->