Zafukovačka verzia 1.1. Pridal som tlačítko "Cold Start" pre napájanie len z batérií. Ešte som pridal tlačítko na odpojenie batérií keď sa nebude fúkačka používať aby zdroj neostal zbytočne zapnutý. Ak by niekto chcel vyrábať.:
Dnes som prvý krát v živote fúkal, kompresor som nemal iný tak som zobral z domu nejaký Gude čo mám na fúkanie pneumatík čo dáva len úbohých 110 litrov za minútu výtlak.
Ráno som robil trasu 110 metrov, dolu kopcom. Bál som sa, že sa mi tam hubka zasekne 🤣 🤣 🤣, tak som iba nalial prelube chvíľu fúkol kompresorom, navliekol kábel spravil na konci z pásky tučnejší koniec a nejako to prešlo aj keď na cca 80 metroch sa to zastavilo, musel som dať spätný chod a skúsiť znovu a nejak sa to pohlo.
Druhú trasu som robil poobede asi 135 metrov, tam som si nastrihal obyčajnú hubku na také prúžky čo tam išli napchať a cez spojku pripojil kompresor. Hubka prebehla celú trasu za cca 3-4 sekundy, tak sme naliali prelube, chvíľu fúkali do trubky a potom sme ešte 2x prebehli hubkou. Založili kábel tiež s namotanou zátkou na konci o cca 1-2 mm menšou ako priemer trubky. Celá polovica trasy išla hore miernym kopcom potom dve mierne zákruty a potom ešte cca 40 metrov dolu miernym kopcom. Celé to išlo bez zaváhania a hladšie ako ráno.
Kábel bol 5,6mm do trubky 14/10, čo sa vzduchu týka na manometri sa mi ani nezdvihol tlak za celý čas ani na konci nebolo vôbec počuť že by syčal vzduch, ale niečo tade fučalo keď hubky doslova vystrelili z trasy.