moje poznatky...
- osobne sa mi tiez nepozdavaju tie male prepojovacie kable - vyzera to dost labilne. ale mam spoje aj s tym a chodi to ok. ale mal som miesta, kde som ich vymenil na klasicke hrube kable a signal sa znacne zlepsil.
- co sa tyka tych gumovych kondomov na tom, tak mne sa to tiez nezda - ale zatial to prezilo vsetko. aj kolega ma takych spojov niekolko desiatok a nezatiekol ani jeden este.
- co sa tyka regulacie, tak skuste pred tym ako zacne niekto rypat precitat aspon cast fora na http://www.ubnt.com a uvidite kde je problem. je to proste SW problem, pricom sa na tom intenzivne pracuje a kazdou novou beta verziou sa to blizi k dokonalosti. ak neklamu predbezne testy, tak behom par tyzdnom by mala byt prepustena finalna verzia 5.2, kde regulacia funguje korektne. teraz to funguje tak, ze regulacia funguje v rozsahu od 20-27db (co je tak ci tak prepalene) a ak to date nizsie, tak rapidne pada vystupny vykon. ked sa vykon stiahne niekde do okolia 10db, tak je vykon uplne na nule - akoby tam bol nejaky vacsi utlm. preto sa zda, ze to chodi az ked to je prepalene. ale hej, teraz to zial bohu funguje az ked to je prepalene a pevne dufam, ze sa to opravi v najblizsom stabilnom FW.
- co sa tyka priepustnosti a odolnosti voci ruseniu, tak je to momentalne to najlepsie na trhu v podobnej cenovej kategorie (urcite je motorola lepsia, ale aj cena uplne inde). ja prehadzujem vsetky spoje, kde mam nedostatok kapacity na toto a funguje to viac nez dobre - ale ako som pisal vyssie, je to za cenu prepalenia vykonu.