Jo, baterky a UPS, to je kapitola sama pro sebe :( Zažil jsem i že smartka halsí vše OK, ale jakmile najede na baterky, tak chcipne za pár minut, ikdyž by měla držet 2 hodiny... Jak někdo poznamenal, ať to ej kde to je, nejmíň jednou za 2 roky výměna baterek, jinak je UPS spíše pro zlost, speciálně když pak naběhne šťáva a ona nepřipojí spotřebiče. To by jeden vraždil :) Chce to vyložeě dohled na UPSkou, moci na dálku překlemovat, případně ještě přepnout 2 nezavýslí jističe, když si zrovna jeden usmyslí, že si ustele... Nicméně, kolikrát jede naše zařízení a "ti ostatní" jsou down :( Takže k čemu to pak ? Slounům jsme taky jednou půjčovali agregát. Tam je spíše problém, že se o to nestaraj oni, ale pronajímaj si firmu, pro kterou to dělá jiná (trasáci). Teda to je zpátky 2 roky, netuším jak to mají teď. Nakonec sem jel někdo z plzně, pak nemhl sehnat agregát, ... Aspoň, že na nás vyhrabal od někoho číslo... A zrovna na tom bodě, jednoho krásnýho dne, koukáme, je dole 10sítka. Tož jdem zkoumat o co jde. Zjistili jsme, že zrovna na tom POPu u sloanů jsou, tak tam jedem, přijedem a nějakej maník (na zabití) si tam hodil desítku (a samozřejmně zrušil 2 pojítka, páč si vlezl mezi). Tak mu říkáme, kde vzal ty frekvence, jestli si oskenoval pásmo... A on se ptá, proč ? Já mám ty frekvence v projektu, tak jsou naše :) No, nevím, jesli by to dobrovolně vtáhnul ze zásuvky, kdybych neměl skoro 2 metry... (o:
Aneb, jak včera krásně metaly blesky a pršelo... Nejprve přímej zásah do baráku vedle našich servrů (kysličník asi měl co dělat)... Posleéze polovička poznamenala něco v tom smyslu, že to bude noc a jestli pak máme svíčky... Do 15ti vteřin jsme byly bez proudu (o:
P.