Dnes P2P spoj. Na obou stranách 5.25 a kompletní zátuh. Neprošel ani bajt. Vypnutí/zapnutí karty a jede to :(
Kdes viděl provozovat NV2 bez hlídacího scripu blázne :) byl jsem nucen ho nasadit už uplně na všech sektorech co mám, prostě během asi roku co jsem začal NV2 používat, mi vytuhli postupně uplně všechny sektory. Třeba jen jednou ale vytuhli. Nepomáhá sjednocení verze, nepomáhá vyházení starých RB133, prostě čas od času se v logu u všech sektorů objevují hlášky o vykopávání kliošů.
No a když se náhodou netuhne komunikace, zase tuhne modulace na 6Mbit, to ale scriptem bohužel neohlídáš.
Tatam jsou doby, kdy pokud klientovi nefungoval net a měl klientské zařízení mikrotik, věděl sem že vypnutí/zapnutí nepomůže. Proto jsem to ani klientům neříkal, teď se na to ptám zrovna. Nebo pokud vím podle evidence že má 3 roky starou RB411, zrovna posílám bez ptaní borca s jiným rbčkem a děsím se co za průsery se objeví u RB711 po několikal letech.
Mikrotik by to měl prostě zabalit, co předvádění poslední dobou, to je fak zoufalost. HW nahovno, SW jakbysmet.....