Pár Nkových spojů (2x2) jsem přepnul do Nstreamu a také v poho (6.7)
zkusil jsem jednu trasu (RB411AH, karticky take od MT), ktera na NV2 slape dost dobre (BW testem namereno 80/90 (TX/RX z pohledu APcka)), prepnout do Nstreme. Maximalni rychlost klesla (70/50), ocividne vice skakala i CCQ a rychlost nebyla take tak stabilbni. Jedine, co bylo vyrazne lepsi (samozrejme) je latance.
Zkousel jsem si hrat se vsim moznym a zadny vliv.
Cili zaver zatim pro me je, ze Nstreme uz asi fakt na MIMO funguje ale NV2 je, co se prenosovky tyce lepsi. Jeste to zkusim na dalsich trasach...
Btw: na tehle trase bylo NV2jce jedno jestli se meri 20ti ci jednim TCPkem, Nstreme s 1TCP byl lehce stabilnejsi a vykonnejsi (asi problem toho, ze BW test bezel primo na tech radiich). Take jsem zkousel snizovat AMSDU Limit/Threshold na obou stranach (3200 pak 1600) a zadne rozdily v rychlosti NV2 jsem nepozoroval. Bud jsem nepochopil co to nastaveni ovlivnuje nebo to tam MT ma jen pro okrasu. IMHO by to melo snizit prenosovku (podobne jako kdyz se u Nstreme snizuje framer limit) ale v zarusenem prostredi by to mohlo mit pozitivni efekt...