zero Ty Viktore, jak tu někdo psal... ještě se nestalo, aby změna byla k positivnímu..a pokud teď jedu na 5 skoků do AIM-SIXu, kdo mi zaručí, že za půl roku nepojedu na 15 přes Španělsko? :)
viktornovotny nevim, asi nikdo .. hele ja ted s nima take mimo jine jednam o nejakych okruhach ... a uprimne mam bobky u pr*ele z tech zvesti, ze pokud mas od nich neco a chteji te koupit, tak ti kazi sluzbu abys prodal pod tlakem
melvi Nechme se překvapit. Lepší si něco myslet a připravovat scénáře. Jinak to že IH je brán za perspektivní a tím finančně podpořený projekt je fakt. A ty 2-3 roky návratnosti, to může byt bullshit, korporatní manažer slíbí cokoliv jen aby byla tučná výplata :-)
helapc ... a uprimne mam bobky u pr*ele z tech zvesti, ze pokud mas od nich neco a chteji te koupit, tak ti kazi sluzbu abys prodal pod tlakem Taky jsem se trochu bál, ale za devět měsíců nic negativního.
viktornovotny to urcite ne, jen probiha vnitrni "obnova" a zaroven vyjednavani o nakupu .. a ne vse se upece za pet minut ... nejaky vnitrni audit a "osahavani se" trva nejaky cas ;-)
milankovar Ahoj pánové, vzhledem k tomu, že jsem v IH rok pracoval (musel jsem utéct, stejně jako dost dalších) většina z Vás žije v dost velkém omylu a o fungování IH pouze spekuluje. Pokud by někoho z Vás zajímaly příhody z natáčení pište sz.
viktornovotny no nevis ? jak dela oslik ... iiiiihaaaaa ... no takze banda oslu ? O2 alias internethome