radekulehla Svoboda opravdu take skoncil? vi to nekdo s jistotou? neni domu dlouho co jsem s nim jednal.. ano, skončil
reset tak co , jeste se vam prodej vasich drahocene budovanych siti nezhnusil ? .... pak jedine pomuze VASE O2 :
raven-il tak co , jeste se vam prodej vasich drahocene budovanych siti nezhnusil ? .... pak jedine pomuze VASE O2 : Proc lidi co to udelali obvinovat, neznas jejich pohnutky... A Pro nas jen dobre O2 je pozehnani, at v mym okoli koupi klidne vsechny konecne me prestane trapit konkurence
lwq Koukal sem na web internethome.cz a to je komedie : Predevsim tam zadne kloudne informace nejsou, ale jen hromada kecu : ... chjo, lidi jsou tak prasteny, ze jim to zerou ... :
ppp76 Zerou a netusej do ceho jdou a cim vic jim toho nekdo naslibuje tim vic to zerou ... divim se ze ani po letech nalejvaren z teho nejsou vyleceny ... porad cekaj an zazrak :
pfadmin No web mě taky docela pobavil, a ještě to, jak se jako výhoda prezentuje, že internet chce být váš aspoň 12 měsíců... To je hezký, jak napsat minimální závazek 12 měsíců :
pintero Zajimalo by me, co rikaji ISPici jedouci pres konektivitu Internet Home a NIX4 - ve spickach celkem pretizeno : Co ma za smysl caste prehazovani druheho smeru mezi NIX2 a NIX4 ?
dantasik Tak to docela koukam, asi jim to nejde rozdelit. Jeste ze pres ne nam jede jen nejaky zahranici a supernetwork :)
dalibortoman Zajimalo by me, co rikaji ISPici jedouci pres konektivitu Internet Home a NIX4 - ve spickach celkem pretizeno : Co ma za smysl caste prehazovani druheho smeru mezi NIX2 a NIX4 ? ih.jpg Cituji z intranet.nix.cz: Upozornění: Podle usnesení členské schůze NIX.CZ jsou grafy vytížení portů switchů NIX.CZ zveřejňovány pro potřeby NOC (Network Operation Center) členů NIX.CZ za účelem rychlejší identifikace případného problému. Doposud nebylo odsouhlaseno tato data používat jiným způsobem, tj. např. úplně zveřejňovat.
dalibortoman http://nix.cz/cz/mrtg/4/2/switch_15_gi2_14 http://nix.cz/cz/mrtg/4/2/switch_14_gi2_24 aha. nenapadlo me zkontrolovat, zda nepovolili zverejneni grafu. Omlouvam se..
ivomir Jak se teď pohybují cca ceny nákupu ISPíků? Nemáte představu kolikanásobky ročního / měsíčního obratu?
reset rekl bych, ze je to hodne individualni a doslova na vyjednavani, neda se to pausalizovat . Chces prodat sit ? samozrejme ze se snazi to koupit co nejlevneji , at tak, nebo tak i kdyz tu sit nechas "vyhnit" , vydelas na tom vice
ppp76 A nejlepe vyhnit a prodat to ejnej kseft : stejne kyslici kupujou jen duse za infrastrukturu nic nedaj : ale prumerne davaj rocni az dvouletou fakturaci , dvouletou daj spis kdyz je to v odbrym stavu ze to jen prevezmmou a postupne predelavaj k obrazu svemu ....
viktornovotny a hlavne o2 nakupuje "na splatky" coz pro mne byl i celkem sok, cekal jsem ze proste premuzou nechut prodat velkou nabidnutou castkou coz se ale nedeje.