pokud se bude cena konce držet na 15-20k tak se to nikdy nezasere tak jak 5ka, třeba okoun si to rozhodně nekoupí, protože si může koupit podstatně levnější 5ku. Pokud to spadne i třeba na úroveň 5000kč tak je reálné nebezpečí, navíc už vidím jak se každý bude snažit dodržovat normy.... Zase se bude pálit 40db tak, jak se to dneska děje na 5,7-5,8Ghz.
víš ty se určitě smát můžeš protože tě to nezajímá, máš určitě víc jak tisíc zákazníků a peníze na to máš, laskavě se vžij do všech, kteří začínají a ještě začínají tam kde je dost silná populistická konkurence...
Podivej, zacinat v jakemkoli oboru ktery je uz proflaknuty je vzdycky tezke neli nemozne. Zacinat dneska s wifinou je jako prijit z krizkem po funuse, uvedom si ze rozkvet wifi uz je davno pryc. V kazde dedine je nekolik wifi poskytovatelu, takze ze bys nabral tisic klientu je asi trochu mimo realitu (pokud je nekoupis).
I ja jsem zaspal, nastesti ne tak moc a ikdyz to neni a uz nikdy nebude jako drive, klienti porad pribyvaji.
Bohuzel proto ze zacinas, muzes pouze slintat nad drahymi spoji tak, jak jsem to delal drive ja a psat si do podpisu to co tam mas. Pokud bys byl na mem miste, budes se tvarit stejne a uvidis radsi pasmo, ve kterem si nebude kazde jojo delat spoj se sousedem. Ted jsi proste v jine pozici a hajis svoje zajmy pred ostatnimy, stejne to delam i ja.
Vzivat se do Tvoji situace nechci, uz jsem tam byl...
Ladik: Na I4 sis ale pro blizsi info nepsal, zejo, takze to cos psal je pouze Tvoje domnenka, je to tak? Moje info je alespon primo od I4