ladik pokial viem, tak Facebook je verejny, bez namahy a lezenia......mam v pameti par firiem ktore maju na FB stranku a kedze viem, ze tam pridavaju prispevky z realnej prace rad si to pozrem raz za cas.. su firmy ktore to robia normalne a garaz majstri. Pozeram oboje, sem tam sa clovek priuci nejakemu triku a tuto u nas casto chodim po "konkurencnych" sajtoch. Prisiel som si skratka na obhliadku objektu kde si chcem dat veci, takze si to samozrejme nafotim, pomeram, vytvorim jednoduchy projekt pre majitela objektu a pre zvysnych operatorov kvoli posudeniu susedskych vztahov. Samozrejme ked tam ma niekto nieco na cierno tak s nim to neriesim. Okrem toho som si obhliadkou zabezpecil klientov zadarmo a demontaz toho odpadu co tam bol nacierno. Majitel hovori, mame tam dve firmy...ja po obhliadke hovorim, mate tam tri firmy...no a uz sa riesi co to je...vyriesilo sa jednoducho...dana firma ide pekne prec kedze nic nikdy neplatila (otazne ako sa tam dostala ale to je jedno) par klientov tej smiesnej firmy sa ozvalo, pekne som si ich prepojil a vlastne zrusil aj 4 rusicky ktore tam prevadzkovali. My sme spokojny, majitel objektu tiez...a to som tam isiel s tym, ze ani neviem ci to tam bude.