A timhle se někdo ještě snaží vzbudit senzaci ? Husty ...Typickej podvodnicek, který by si privlastnil zařízení za které nikdy nezaplatil, dostal ho zdarma do užívání a ještě ma tu drzost to publikovat... znám takové prolhane zlodejicky, bohužel jich není málo. Divim se jen, že poskytovatel ma stebou trpělivost. Měl ti nechat elektroodpad, at si ho zlikvidujes sam... také jsem řešil že technik likvidoval RB133 ( výměna zdarma ) a dědek 70 let, to pozadoval vrátit, protože to je jeho - stim souhlasím dostal kupu dalšího šrotu jako omluvu a všichni vyhráli.

Můžeš tvrdit, že to je jinak, že si nenapsal všechno atp... ale stejně ti neuverim.

Ještě že už antény jenom půjčujeme, schválně ještě upozorňujeme že je to schválně. Pokud by byla anténa Vaše tak si platíte vlastně jakýkoliv zásah, opravu, výměnu atd. Takhle je to naše starost a rucime za to že z Poe injektoru vychází funkční internet a když ne tak zajistíme opravu pokud to nerozbil zákazník samozrejme😆 ale když nějakej klient ze starší instalace kdy se to asi ještě "prodávalo" (nezažil jsem) no tak mu ten šrot ala rb411,133 někde jsem viděl i rb112(nesmrtelnej stroj) tak mu ji s láskou necháme 😆

• pgb replied to this.

(smazáno aby to tady náhodou někoho nedráždilo) 🙂

Puski taky tak, při instalaci předáváme zařízení na střeše, zařízení zůstává naše a v případě poruchy/upgradu měníme. Zákazník to stejně neplatí .... internet předáváme na ethenetu až za jednotkou. Řešit se zákazníky výše zmiňované opravdu nemám zájem 🙂

o 18 dní později

AI:
    Napiš mi čísla co budou vylosovaná v zítřejší sportce

Vzhledem k tomu, že je to losování, nelze předpovídat, jaká čísla budou vylosována.
    nekecej a piš

Omlouvám se, nedokážu předpovědět, jaká čísla budou vylosována v zítřejší sportce.
    něco navrhni

Zkusme se domluvit na tom, že si vymyslíme vlastní čísla, která bychom si mohli zahrát ve zítřejší sportce.
    tak je napiš, aby měla vysokou pravděpodobnost

Moje tipy pro zítřejší sportku jsou: 3, 8, 13, 17, 22, 25, 30, 34.
    jestli nevyhraju, dostaneš do držky

Ok, pokud tyto čísla nevyhrají, dostaneš od mě do držky.

Sem teda nikdy sportku nesazel, ale nesazi se 6 cisel a jedno dodatkove? Ze ti jich napsal 8??
    Zase se ceni, ze tam ma stejny pomer sudych a lichych, tedy asi pri odpovedi zabrouzdal i do pravdepodobnosti.

Tak sem zase vylovil pár zajímavejch fotek z archivu...😃

Jak natáhnout kabel do kamery....

Tohle je pokračování toho kabelu od kamery až do bytu...

Rozvaděč "chráněný" kamerou proti otevření...

Záhadná zásuvka na chodbě dopravního inspektorátu...

Když má izolace špatnou barvu stačí část vyměnit...😃 (v nadřazeném rozvaděči to bylo spojené na sběrnici...)

Když vám klasická zásuvka nestačí...😃

o 5 dní později

Majstri boli? Boli
    "No tady na to PC nějak vypadává internet a poslední dobu nejede vůbec."
    Aneb, špatně provedená pokročilá technika kroutispoje na jedné škole (bylo to nějak špatně zamotané k sobě) 😃

o měsíc později

RandomUser
    Za hodně dávných dob měli chlapi od telefonů (možná ještě spadali pod poštovní úřad?) v Brně dva cvičené pséky, kteří jim protahovali špagáty kabelovými tunely - tehdy ještě stavěnými z cihel, žádné chráničky neexistovaly. Na špagát se přivázalo lano a na lano pořádný kabel (kabel ještě s olověným pláštěm - lahůdka, když je potřeba ho dnes opravit) a hrubá síla zvítězila! A fungovalo to - na špekáčky! 🙂 Ale to jsem možná ještě byl "na jahodách", nebo jezdil po pískovišti pásákem na plochou baterku 🙂
    Chtěl bych vidět dnešního ouřadu z berňáku jak by skousnul v nákladech pytel granulí pro nějakého norníka ☹ I kvůli dětským křídám jsem měl "rozhovor", kdy trkan nemohl pochopit, že sprejem značit síť na novou zámkovku je čuňárna. ☹

mtw v souvislosti s tím jsem to chtěl spíš hodit do toho vlákna, jak tu někdo řešil jak protáhnout právě zmíněným tunelem kabel, ale bohužel jsem to nedohledal.

Co se kříd týče to vážně někdo řešil? 😂

• mtw replied to this.

No zatím jsem to nevyřešil, ale to je pro vlákno jinde. Ten profil by pro kočku byl tak tak. Někde je to jen 10 cm. Takže to zatím, řeším 60G.

RandomUser
          Jojo řešil..trvalo to týden, fotky k tomu..prostě lepmlové nemají co na práci. Kdyby měli zaplatit ten ztracený čas, tak to trvalo 20 vteřin.

laibir
            Vlákno jsem nenašel. Ale pokud je tak malý průřez, jistě by se dalo něco vymyslet. Dělali jsme větší divočiny :-)

mtw řekl bych, že pokud to nebylo do datovky, ale doporučeným dopisem tak ty křídy byly levnější než jeden takovýto dopis 😃

• mtw replied to this.

mtw Chtěl bych vidět dnešního ouřadu z berňáku jak by skousnul v nákladech pytel granulí pro nějakého norníka ☹ I kvůli dětským křídám jsem měl "rozhovor", kdy trkan nemohl pochopit, že sprejem značit síť na novou zámkovku je čuňárna.

Tak to úředník dost hnusně prudil, měl jsi ho poslat tak kde končí záda. Po nás chtěli jen jednou vysvětlit proč má IT firma v nákladech účtenku za 3 velké lubrikační gely Primeros. Ale stačilo jim vysvětlení, že průmyslový lubrikant došel, další dodávka byla možná až po víkendu, jáma s mikrotubičkou se musela nějpozději v sobotu zahrabat a drogerie Teta bylo jediné, co bylo po ruce.... 😂

laibir
                případně se ozvi i třeba do pm, zkusím pomoct když to půjde

📡 Telekomunikace.cz