lkcz Asi 7 let zpátky o víkendu volá klientka z penzionu, že jí jde špatně internet nebo vůbec nejde v celém penzionu a protože se tam skutečně nedalo připojit a byl jsem nedaleko rozjel jsem se tam. Všechna zařízení byla na půdě teplo zrovna jako dneska. Odložil jsem tedy džínovou vestu, tričko a otevřel vstup na půdu a vylezl tam kde jsem našel odpojený přívodní kabel. Zapojil jsem vše se rozblikalo slezl jsem dolů vzal nb a ověřil funkčnost. Oblékl jsem si tričko džínovou vestu vzal batoh a nb a vyrazil do auta. Normálně jsem dojel domů. Poté jsem objednal jízdenky do Pardubic a vyrazili s dětmi na výlet. V vlaku railjet ooops nemám jak zaplatit za jídlo, aha asi jsem nechal karty doma. Tak koukám na IB a došlo mne to v IB platba 999 Kč na čerpací stanici 499 Kč relay, 495 Kč Kaufland, 490 Kč O2 prodejna, pak několikrát bankomaty v okolí celkem asi za 3000 Kč, pak ještě 380 Kč v nějaké restauraci a to během 2,5hodiny. Takže okamžitá blokace karty a telefonát na 158 a majitelce penzionu. Ta posléze volala, že kompletně vystěhovaný penzion. Pryč nábytek, lednice, pračka, myčka, tv, ale jako prý i bojler, obrazy, osvětlení prostě všechno pryč. Na policajtech slečna příjemná jak tam kde končí záda. Leželo to tam asi měsíc a prý nic. Občanka byla cizí a v ten samý den hlášená jako kradená. Co jsem se divil tak kamerové záznamy buď vůbec absence kamer zcela relay trafika například nebo zcela nečitelné kaufland, čerpačka a o2 upřímně na co pak tam ty kamery mají, aby se neřeklo? Takže technik jde okrást i takto.