crazyape Ethereal my tady ty různé zesilovače řešíme u našich klientů každý týden aspon jednou … meli jsme i jednoho co mel doma ctyri 😃 …
gemb crazyape takymto ludom hovorim jednoduchu vec, zosilovac...extender...opakovac...nech si to nazvu ako chcu patri iba do kosa a nikde inde.
besoon Kolega kdysi po mě chtěl vybrat extender wifi a nainstalovat ho. Aby měl lepší signál v garáži / dílně. Tak jsem k němu přišel s špulkou kabelu. 😃
miract Jednou se mi dostal do rukou dvoupásmový extender, který měl v sobe dvě radia. Na 5GHz jsem nastavil příjem z hlavní wifi a na 2,4GHz vysíání dál. Ale jinak je to krám, co lidem říkám, ať to vyhodí z okna, jinak nebudu jejich domácí síť řešit.
gemb miract Ja to robim len jednym sposobom. Z prveho rutra kde maju ukonceny net, si pekne natiahnete kabel tam kde wifi nie je a tam si date druhy ruter...aj keby si tam daju najlacnejsi tplink 850N ktory bude znova natovat, bude to x nasobne spolahlivejsie nez tie single band extendery pripojene na 1 palicke signalu 📡
midnight_man coolerman1 deco je TOP....ale ten manazment, by som strielal.....a navyše všetkych klientov máš v apke pretoze 1% ludi to dokaze dat k sebe 🙁
Kolobok SpeedyGT No to byste opravdu nikomu říkat neměli.. UBNT je tam pod exportní doložkou a Pera s tím měl už nejednou docela slušný oplejtačky.
ceky davidp Proč stavět stožár, když roste sám a zadarmo...😃 Navíc se bude průběžně zvyšovat, takže bude mít pořád dobrý výhled akorát to chce mít rezervu na kabelech a občas porovnat antény...😃
julian Slabota, mrkejte na drátky a polikejte špagátky. Jinak pán měl pro 3 poschoďový dům o jedné domácnosti 3 internetová připojení každý o kapacitě cca 10Mbps a 3 přes sebe jdoucí mech systémy a nechtěl věřit, že mu bude stačit 1 připojení o kapacitě 500Mbps a jedna funkční wifi a rozchození alespoň některých těch LAN kabelů.... Nechtěl věřit, že je asi v nepořádku i jeho elektroinstalace realizovaná stejným dodavatelem jako slaboproud...
gemb julian To je teda solidny hnoj....inak takych ludi, co si myslia, ze viac clenna rodina potrebuje viac netov (pripojok) tak ich je celkom dost...normalne niekedy uvazujem, ci sa hrat stale na poctivca a riesit to tak ako to riesim vzdy - 1 pripojka a potom nejake FTP medzi poschodiami a pod, ktore si jednorazovo zaplatia alebo radsej ako konkurencia...viac pripojok a mesacne viac platia 📡🤣🤑