jcltm JJ proto jsem od 13 let bez táty…

pixall Já myslím, že tohle je ten nejlepší opakovač, který jde koupit.. Tenhle eter nezahnojí..

julian Za tohle by se mělo zbavovat svéprávnosti..

SpeedyGT No to byste opravdu nikomu říkat neměli.. UBNT je tam pod exportní doložkou a Pera s tím měl už nejednou docela slušný oplejtačky.

• Upraveno

Malinko z jiného soudku - jak vypadá vedení 35kV pokud spadne drát na zem. A pak už jen koukat aby vydržela baterka na vysílači.
https://www.kudrnac.net/download/35kv.jpeg

byzak a to je jenom 35kV a přitom pěkný ohníček.... Jo a na webu nemáš platný certifikát ;-)

byzak Tak zase máte pole (louku) s vytápěním. To se teď v zimě hodí...🤣

byzak to neni 35 ale 22kV ale pekny ohnicek...

kozlicek u nás na východě je 35kV, 22kV má zbytek republiky.

o 6 dní později

Nějaké "profesionální" - prostě dle projektu nafasuj materiál a nainstaluj sem, přemýšlet je zakázáno...

ta posledni fotka s erikem je top 😃

Měli jsme za úkol zafouknout a fakt to nešlo, pak se majitelé domu "přiznali" že se jim původní řešení v podobě rovně přiznané trubičky v UV ochraně nelíbilo a tak trubičku umně zadělali do spáry mezi cihlami s pouhými asi 10 pravými úhly na 0,5m délky - fakt to nešlo...

.

• ceky replied to this.

julian
            Jo na sitech se občas najdou dobý skvosty... čí to bylo? Na štítku není nic vidět...😃

julian
            Slyšel jsem o jednom čezákovi co taky rád hrál hada, akorát v kamenné zdi a jenom proto, že nesměl jít rovnou drážkou a jít přes sklep nechtěl...😃

ceky Slyšel jsem o jednom čezákovi co taky rád hrál hada

Pří rekonstrukci vedení do země tak dělají přípojky do baráku úplně normálně.

o 22 dní později

Když jde člověk juknout na konkurenci 🙂
              ![

Naecken No chvíli mi trvalo, než jsem přišel na pointu, možná jsi mohl tu patu toho stožárku vyfotit v samostatném detailu....

📡 Telekomunikace.cz