jcltm Bohužel zřejmě prochází. Cetin střechu jsme zjistili, až když zarušili přívodní linku. . Z Suntelu se ani neobtěžovali požádat o vyjádření k síti. Natož nějaký souhlas.
Kopoflexy jsem zjistil, až když jsme tam jeli měnit po čase switch. TEMO to udělalo asi nějakou chvíli po nás, protože když jsme vyvařovali tak ještě bylo vše naše.
Ono na každého se vaří voda. Různých dalších průserů ČTÚ a jejich rozhodnutí nebo nečinnost, neplacení netflow ÚZČ a další zakládá dobrý důvod k žalobám. K tomu ČTU mámě je 81,5 roků a je stále podnikatelkou v elektronických komunikacích, protože ČTÚ kašle na spory o peněžité plnění. Netflow ÚZČ dluží přes 1 000 000 Kč včetně příslušenství. V 03/2023 příslibili u soudu úhradu. Dodnes nic. Telefony pokládají, e-maili mažou bez přečtení na sjednání schůzky nereagují. Na soud se bude dávat, aby soud rozhodl, že když neplatí a dlouhodobě se tomu vyhýbají 2 roky nereagují jak jsem psal tak prostě budu chtít od soudu příkaz buď nemonitorovat nebo podepsanou smlouvu a zaplatit od roku 2018 doposud. Jsem zvědavý pokud by schválili nemonitorovat jak se toho všichni ostatní chytí a pak hlavně pokud nějaký závažný trestný čin tak pardon, ale od soudu mám schváleno, že nemonitoruju takže máte milí policajti smůlu.
Před časem mne oslovili zahraniční právníci. Asi jsem si postěžoval u správného klienta klientky 🙂 Takže nyní už jen správně píšu upomínky a hlavně je zde dle nálezů ústavního soudu a dalších soudů platný úrok z prodlení v výši 0,5% já dávám v výši 0,49% aby nebylo sporu za každý 1 započatý den prodlení. A dluhy tak rostou a rostou a rostou na všechny strany. Obecně řečeno v případě firem pak může dojít i na nedobrovolné převzetí firmy. V případě státu obecně řečeno pak může průšvih přerůst v další Diag human a jedna organizace v vlastnictví státu má u nás na toto hodně našlápnuto. Právě proto jsem byl oslovený. Soubor těchto pochybení je finančně velmi zajímavý.
Ale to menší mne samozřejmě štve takže to bude takový hezký dárkový balíček X v 1. 😊 A pro protistrany hodně mrzení. Prostě mne hodně lidí hodně lidí hodně dlouho kálelo na hlavu. Trpělivost došla.