jako parádní šílenost mi připadá dát na držák komínový páskový dělaný pro jednu CPE 60cm pojítko RAY3, na facebooku je myslím několik montáží, nevím kdo je odpovědná osoba jestli technik nebo majitel až to někomu padne na hlavu....

• cmgn replied to this.

okoun který držák myslíš? Takovej ten se dvěma hliníkovejma páskama a držákem na trubku? Na něj dáváme bez problému 60ky RR spoje a bez problému všude....

stačí to jen umět namontovat.

cmgn to není hliník, bože chraň aby byl.

svestka jo sorry :-D to hliník asi fakt nebude :-D .... neděle večer no :-D

cmgn myslím takové to za 500 Kč dva slaboučké pásky a příchyt na rouru max 42 🙂 a i kdyby tak chudák ten komín 🙁

• cmgn replied to this.

okoun jo, to je přesně on. Hele úplně v pohodě. Když se to namontuje správně, drží to jak přibitý a nebál bych se na to pověsit i 90ku. Je to fakt pevný jako prase a ta páska opravdu slaboučká zas tak není ;-)

1. je to pouze poznink, všichni víme co se stane se stožárem na komínu, prostě kouř ho rozežere, leda že by byl natřen ochranným nátěrem.
          2. co to asi bude muset být za komín aby to uneslo 90tku???? docela masakr fakt

U komínu, pokud dávám něco většího, se ujistím jak je udělanej. Dávám to k patě atd. pokud to jde.
          Ptám se majitele .. armovali jste to, ...?
          Když ne, nebo neví, neriskuju to a hledám jiný řešení.

ppp76 to je este pohoda 😃 upc cko u nas v novych lokalitach takto taha koaxiale do bytov s kludom pred elektromer 😃

Pro UPC to tahala exterdni firma, a podle mne to prevzali jen podle fotek domacich zasuvek a rozvadece 🙂 Osobne jsem se ucastnil podobne akce 👍👍👍👍

UPC? mrtvé, jedině už VODAFONE

okoun Ještě dlouho to bude pro většinu UPC. A na Slovensku se nic nezměnilo, tam je UPC pořád.

coolerman1

Muzu se jen zeptat na cem tech 300 mega davaji ? ... jako na tech wAPkach co tam maji povesene? to je vtip?

není to vtip je to na wap, ovšem do jaké vzdálenosti je ve hvězdách hvězdonetu, pokud se vzdálenost dodržuje, funguje to perfektně, těch 300Mb je většinou max protože to nedá uplink který bývá na desítky kilometrů nažhavenejma 17G a 24G 🙂

kalda
                ted v Chebu za 250kc, jen nevim jestli plati HW

📡 Telekomunikace.cz