kozlicek Daně platiš? Jakej máš pocit? Platíš hodně? Máš pocit, že to vždy funguje? Za peníze si všechno nekoupíš. Nic nefunguje 24/7/365. Pokud někdo tvrdí, že ano tak si lže do kapsy. Live TV kdo na to má čas sledovat co dávají? Zprávy, ne díky nikdy. Zjišťovat co budou dávat? Ne díky ne. Nevím jaký jste konzumenti obsahu, ale osobně mám IPTV full + HBO GO a jsem spokojen. Pokud chci koukat na něco, tak něco najdu. Ne vždy zato musíš platit plnou pálku, za plnou bych asi TV zrušil obecně a zaplatil napůl HBO GO a netflix, já mám možnost tv zdarma, ale spíš koukám na HBO GO. Kodi neuznávám, to je loupež za peníze. Samotného mě IPTV na wifipřípojkách štve, ale když vidím jakej to má dneska v H265 tok a není to blb s 4K netflixem s H264, tak s tím fakt nemám problém. Problém mám spíš s tím, že volaj jak pominutý pokud jim chvilku nejde ulice. Ale to je promile lidí. I mě nevadí chvilku počkat a pokud je služba ten večer nepoužitelná, tak hold dopiju co jsem si nalil a jdu dělat něco užitečnejšího. Chápu že většina národa jen tupě sleduje co mu na tu placku pouštěj a nechápou co na té IPTV je.