kalda Trochu mi přijde škoda, ze když si někdo dá peníze s tím postavit taky stožár a nechá bílé antény. To my v CHKO, poctivě maskačujeme atd...
ceky kalda ale třeba ve Varech je na jednom baráku natřený mají a nejsou skoro vidět (sem je skoro přehlídnul...😃)
honzam Dobrý držák pro 60tku https://www.facebook.com/photo/?fbid=10221781367836681&set=gm.10160107080873362
gemb honzam Toto je jeden z dovodov preco je velmi zle povedomie o bezdratovom internete....lebo to montuje banda retardov...takyto clovek moze ist maximalne dokladat rozky do tesca...
okoun honzam nechápu, je tam stará fasáda to znamená dát klasickej držák za 80 Kč než tenhle bazmek za 200 Kč, je tohle normální?
matess okoun o penězích to nebude... tahle konzole je docela drahá, takže důvod bych hledal v nějakém nájemníkovi a zákazu vrtání.
honzam Tam je vše špatně. Ten držák je vhodný tak na SXTčko. LHG nemá ani radom... Kabely po fasádě na volno...
kmotrik Ne nadarmo píšou že tenhle malý držák je na teploměr 😄 ... Ono i stabilita toho velkého je taková nijaka ... Použil jsem to ale na 60GHz fakt ne.
okoun je třeba si ale přiznat že 60tka není 80 není to ani jako 24 ani jako 10, díky té anténopole se to může hejbat docela dost
dagus Ano snese to opravdu hodně, hlavně na krátkou vzdálenost. Ale odvaha některých je daleko za možnosti toho pole. https://ibb.co/Y3v3wSJ Sorry ale asi jsem dement, ale tu fotku to nechce sežrat. Vložil jsem přes ikonu fotky a ani h... Miluji intuitivní ovládání všeho.
whef dagus Tak ten spoj má možná zálohu v 5Ghz ne ? výkyv to může mít slušný, no ale nejhorší to není.
jcltm dagus Vložit obrázek lze jednoduše - [img]url_obrazku.jpg[/img]. Přes tu ikonku to bohužel nefunguje. Ale myslím si že by bylo poměrně jednoduché změnit to aby ta ikona vložila správný kód... @zdeneksvarc
gemb By ma zaujimalo aky odvazlivec to montoval na samom vrchu...primontovane ku klasickemu sta stoziaru ktory ma tak 40 rokov 😃
dagus jcltm tak to je super, že když už tam ta ikona je, že němaká a já myslel, že to je mnou. To je jak ty smajlíky, na telefonu mi prostě nechodí, takže jako vždy bez emocí.