skdata A předáte info také o tom co jsem vám napsala já? Nebo vám fakt přijde v pořádku přijít a napojit se na cizí elektriku a nechat po sobě bordel myšlen prach z vrtání na cizích věcech, routrech? Nevím jak u Vás, ale pro mne jsou 100000 Kč stále peníze. To počítám jen to co má nějaké větrání a ventilátory. Pro ostatní 2x1036, 1xCRS, 1xIBM server, Miracl cena nic moc, ale shánějte pak ten správný a hlavně funkční 🙂 takže potom něco jiného třebas SD 100 Mbit běžná cena v aukci zde 30 tis. Kč. Zajímalo by mne jak by jste se tvářili u Vás když bych to tam nechala vyluxovat a tu hromadu bordelu vám nechala nasypat do racku. 1-5 mm bordelu myšlen prach z vrtání do zdi na všem mne fakt dokáže na.rat zvlášť když to tam technici komplet uklidili a předělali cca před měsícem včetně vašeho bordelu který se válel po zemi odstřižky od optik kapesníčky odstřižky od metalických kabelů.
A kecy o technikovy v 2 ráno v -15 si fakt nechte stačí se podívat na fotku to neuděláte na 1 výjezdu to je za nějakou dobu X nasyslený bordel. Takže teď tu o karkulce.