auby Tak ja take prispeji.... fotka sice starsiho data.... (nedivim se ze zkrachoval) Rozvadec v poslednim patre (rack a proskleny k tomu).
auby myghael Ano.... treti pismeno co neni videt je E 🙂) ano bylo to obcanske sdruzeni... pak spolek... Skoda ze jsem drive nefotil vice... protoze to zustaval rozum stat. Zde se jen pridavalo 🙂
okoun no jo to je tak když není racková skříň, potom to vždycky tak vypadá, pokud se v tom majitel vyzná tak jejich boj 🙂
auby Tak jsem vyhrabal jednu fotku.... je ze Spanelska.... Provider na lokaci udelal 2m stozar a udelal tam FreeWifi... 🙂 Takze jsem tam po tydnu musel letet a cele to predelat (poslat si tam veci)... v bedne byl TPlink.. antena prostrcena pruchodkou... (neni videt). S internetem je to tam strasna bida... internet spis nejede nez jede, cena desna... a nikdo jiny tam nevidi.... takze to dopadne tak ze tam picnu satelit.
davidp Tak já sem taky něco přihodím, aby řeč nestála. (myslím, že tenhle obrázek tu ještě nebyl, kdyby jo, tak sorry 😀 )
pin Majitelé domku (ale ne pozemku) se přes víkend rozhodli, že si vykopou bazén.Ještě že byli opatrní a optika to přežila bez poškození...
jcltm adcnet_cz Tohle je normálka. Ale je to technik od technika, co jsem zatím viděl tyhle nové bondingové zásuvky, obvykle vypadaly lépe.
adcnet_cz A dalsi sikovni elekrtikari https://imgur.com/a/x8MPAA7.png ... ani jeden pin v celym dome se jim nepoved :-)
svestka tom_sek To znám, to je výsledek klientova požadavku "když přijedu před barák, musí se mi Tesla dobře aktualizovat".
gemb Prvotne som si myslel, ze ten litebeam je priamo tou paskou pripevneny na to rameno satelitu ale hovno...tam je este mala konzola omotana paskou 😃
auby Tak to je 100%tne narozak (privod elektriky).... a to UBNTcko asi pravdepodobne smer nekam "do sklepa"... Asi nemel dlouhy vyloznik, tak to vylozil takhle.... Je videt jak si lidi "poradi" rychle, misto toho aby to udelali poradne. Ja tomu rikam system "neni cas". I ten kabel 🙂