Orel: Můžeš mi říct čím jsi vyučený / vystudovaný? Protože jestli jsi alespoň vyučený v oboru, tak mi vysvětli, jak sakra můžeš udělat něco podobného a ještě to veřejně vystavovat a obhajovat? Kua to ti není blbý udělat takovou prasárnu? Narvat šrouby do stromu, zbystlit takovou příšernost a ještě to považovat za dobře řešení? Kdyby sis radši nafackoval a udělal to pořádně. To nemůžeš vzít do pazoury lopatu s krumpáčem, vykopat díru, píchnout do ní trubku ze šortu za pár korun, rozdělat beton z pytle a vytvořit alespoň ten nejjednodušší stožárek? To je asi hodně velký problém co? Proč to nešlo, co přijde za výmluvu? Tohle všechno je jenom o kurevské lenosti a amatérismu co předvádí rádoby ISP jako jsi ty. A že jste museli zbastlit přímo na místě? Blbost! Zaprvé jste se měli lépe připravit a když se i tak vyskytne problém, tak to radši celé odpískám a udělám to radši jindy a pořádně.
Místo abych si dal trochu práce, tak to dokurvím celé tím, že to přidělám na strom a ještě zbastlím držák z toho co mi někde zbylo a natáhnu normální UTPčko na lanku, že jo? Proč kupovat samonosný kabel, nebo alespoň plastové sponky a venkovní FTP za pár stokorun. To samé jenom blbý šrouby na spojení dílů příhrady (další fotky na FB). Zase místo toho, aby si dal práci s koupí šroubů tak akorát, tak tam narvu šrouby o 5 cenťáků delší. Hlavně že nemusím přemýšlet, nic kupovat a hlavně se namáhat! Pak to má nějak vypadat. Tohle je naprosto amatérský přístup. To jsi fakt takový amatér a vůl, že to považuješ za "v pohodě" řešení?
Kua vždycky jsem si myslel, že nikde najdu podobného dobytka jako působí tady u nás jako rádoby ISP, ale očividně se najde hromada dalších, kteří si myslí, že umí nainstalovat UBNT hračku, nacvaknout RJčko a tradá poskytovat internet.