https://cs.wikipedia.org/wiki/Dunning%C ... %AFv_efekt
Oni ti davaji neco za ty tvy blby rozumy ?
Představ si že dávaj. Nějakej příjem jako poradce v oblasti telekomunikací přece jenom mám. A to jsem ještě takovej vůl, že většinu těch rozumů u nás rozdáváme zadarmo.
Tady jsme aby jsme si pomahali a ne kritizovali praci ispku kteri to delaji 10 let a vice nekdy jsou proste veci za ktery by se ispik hanbil ale bavit se tady ve foru a osobne je rozdil vsichni tady rozumujete ale ja verim ze i vy mate aspon jednu prasecinu v siti.
Tak ti doorucuju spamovat na foru zive.cz
Ač si to asi nemyslíš, já ten post beru naprosto vážně jako pomoct. Jednak i kritika je pomoc, nemyslím si že vzájemný plácání se po zádech ještě někoho posunulo dopředu. Třeba pomůže si danému člověku uvědomit, že když mu tady naprostá většina diskutujících lidí říká, že je něco špatně, bylo by dobrý se nad tím zamyslet a ne všechny posílat do prdele. A když mi 10 lidí s praxí v oboru říká "hele takhle opravdu ne", tak se nad tím co dělám opravdu zamyslím. Třeba nic nevymyslím, ale takovej je už holt život. A že to říkám bez obalu a ne ve stylu "Vážený pane Orle, mohl bych Vás prosím poprostit k zamyšlení nad Vaší instalací ? Ne že by nebyla inspirující, měl jste jistě své důvody proč postupovat tímto svérázným a originálním způsobem, ale přeci jenom by nebylo od věci se zamyslet, zda je nutné rvát vruty do kmene zdravého stromu, zda je dobrý nápad sešroubovat výložník z deseti menších, jako ochranu proti atmosférickým podmínkám používat lepící pásku, atd. Neberte mé doporučení prosím jako kritiku Vaší ctěné práce, jen se Vám snažím ve vší úctě sdělit, že podobným způsobem pracují především prasata a existují nějaké celkem rozumné důvody proč naprostá většina firem na trhu podobným způsobem nepostupuje. V dokonalé úctě Ferda Mravenec, práce všeho druhu", má taky svoje důvody. Obhajoba, konkurence to tak dělá taky a vy to tak taky určitě máte je fakt to nejhloupější, co lze použít.
A ne, opravdu podobné prasárny na síti nemáme. Máme nějaká pravidla, systém kontroly kvality práce, školení zaměstnanců atd. aby k podobným situacím nedocházelo. Něco se může najít na sítích, které jsme akvizovali a ještě neupravili, ale rozhodně to nebude naše práce. A pokud by se přeci jen našlo a někdo to sem dal, stáhnu uši, hluboce se zastydím, poděkuji za upozornění a pomoc při odhalení a půjdu to řešit s odpovědnými lidmi u nás.