Mam nejradsi ty, kteri poslou vypoved a kdyz pak zjistuji proc nebo co nebo jak, tak ti reknou, ze jim to vypadava, jede pomalu apod. a uz toho maji za ten rok plne kecky... no ale kdyz se zeptam, proc nezavolali, ze jim to nejde, protoze jinak ja nevim, ze maji treba problem s rychlosti, kdyz mi to nereknou, tak mlci a nemaji co rict.
Jeden to dotahl k dokonalosti, souhlasil, ze tam teda prijedem a napravime to, aby to jelo jeste lepe nez je treba... poprve zrusil schuzku, podruhe zrusil schuzku, pak volal, ze to zase nejde, ze jsme neschopni a na argument, ze ON byl ten kdo zrusil schuzky, tak me osocil, ze jsem lhar a nikdy jsme se nedomlouvali. To jsem prekousnul, lidi neumi priznat chybu, budiz. Nakonec tam technik zajel a vratil se s tim, ze tam sice byl, ale zakaznik ho nepustil na strechu k prijimaci... nevime proc, proste rekl, ze mu nedovoli tam vylezt! Bylo videt, ze se antena kouka uplne jinam nez ma, tak mu teda rekl, at si to otoci tam a tam. Asi tyden fungoval, pak se zase ztratil a volal, ze jsme neschopni amateri at si pro to prijedeme a ze konci. Tak jsme si pro prijimac prijeli (pritom byl uz od predchoziho poskytovatele ve vlastnictvi zakaznika, my ho jen prekonfigurovali :-) ) uz to mel i sundane dole a dal jsem mu okamzite ukonceni smlouvy. Vsiml jsem si, ze stozar byl urvany, asi nevydrzel vitr, proto zase signal vypadl. Takovych lidi ale skoda neni, kdyz ode me odejdou, protoze pak si to s nimi uziva konkurence :-D