(trochu offtopic v tématu "vtipné fotografie", bohužel žádnou jeho vtipnou fotku nemám) :)
Zasmal jsem se.
Me jeden clovek pomlouval internet v hospode, jak to stoji za hovno, ze to nejede a pada. Kdyz jsem zjistil, ze ten pan ode me internet vubec nema, mavl jsem nad tim rukou. Za pul roku jsem ho pripojoval uz ke svemu internetu. Sice uz internet nepomlouva, ale jeho platebni moralka je bidna. Tak 6x do roka ho musim vypmout.
V jedne dedine mam klienta, ktery mi vola 3x do mesice, ze mu to nejede. Ja se sice na jeho router pripojim vzdy, a i kdyz prijedu pred jeho barak, tak mi net na jeho wifi take jede.
Proste mu nevysvetlite , ze wifi je jeho problem, on tvrdi ze ho to nezajima, sam jsem mu doporucil, at prejde ke konkurenci. Nechce. Trikrat za rok jsem mu uz vymenil wifinu. V tom dome je dalsich 8 klientu, kteri nevolali ani jednou. Pri instalaci nove pripojky se pta klient, jak je to stabilni. Rikam, ze si na cele siti pravidelne stezuje jen jeden klient, ale ze ho nebudu jmenovat. Klient mi odpovedel. To bude urcite pan XY, nase firma mu delala nabytek. Trefil se.