kure05 Dneska sem byl s autem v pneuservisu a tak si přešlapuju před dílnou a co nevidim : DVB-S + DVB-T multi parabola
kure05 Tak satelitní parabola s NS5 byla ve štítu toho baráku. Jedna zdejší firma tu používá tyhle kombinace. Vždy tam ta NS5 je nabastlená tunou stahovacích pásek . . .
kure05 Co jsem vyzkoumal a i viděl, tak Motorola dodávala nějaký spešl paraboly kam se ta kanopa narafičí. Klasická satelitní parabola a NS5 je věc jiná
routerboardista Hledal jsem něco na disku a objevil jsem starou fotku šílený 40dbi antény. Na internetu jsou někde i výkresy k výrobě, ozařovače měnil a asi psal, že těch 40dBi má na 2,4GHz.
stouracpetr Na strance 19 je antena pro ty,kteri chteji poradne,ale OPRAVDU PORADNE SMAZIT. http://www.qsl.net/n1bwt/chap4.pdf
tom-tom Sajta konkurence. Pozornost si zaslouží mj. dva označené N-konektory (žeby příprava pro budoucí rozšiřování?)
miract vidim ze si velku hlavu s izolaciou konektorov nerobia Ono je to totiz nutnosti neizolovat ty konektory, at ma voda kudy vytect, kdyz zatece do anteny..