midnight_man no toho holuba som si tam veru nevšimol : ///tie 2 sektory za sebou, jednu zakrýva druhá to je home-made MiMO?
lwq Huste, otazka kdy to upadne pri silnejsim vetru - ty paraboly tam drzi asi jen sila vubec na tech trubkach, ne ?
okoun přesně takové sajty má konkurence od nás, hafo waveantek a hafo sektorů a hafo koaxů, výsledek? jede to max 15Mb protože se to všechno mezi sebou hrozně ovlivňuje
kozlicek Nedávno jsem byl na POPu Dialu a když jsem otevřel rackovou skřín , tak mě málem vypadly oči z důlku.... posuďte samy tu prasarnu..... :
kozlicek na co je tam ten disk nezapojeny jinak dobra prasecina to jo ... To teda nevím,ale je to děs a běs, když to vidíš na vlastní oči.Člověk se sám snaží, aby to na tom POPu měl pořádně udělaný, ale ostatní na to totálně serou...
okoun no u nás na dialovském popu to k tomu má blízko, každý si tam dělá co chce a nikdo nic neřeší bohužel
warcz Znam lepší rack. 6x 48 port switch + 1x 24 port v jedné skříni... Masakr. Tři hodiny mi trvalo předrátovat kabeláž aby šel vůbec zavřít... Jinak ale ten HHD je krutej...
routerboardista Nedávno jsem byl na POPu Dialu a když jsem otevřel rackovou skřín , tak mě málem vypadly oči z důlku.... posuďte samy tu prasarnu..... : Ty si jí otevřel jen tak ze zvědavosti ? ...taky jsem si musel udělat snímek.
miract Na ten bordel v te skrini ma majitel dusevni slastnictvi. Je to umelecke dilo. Tak pozor na to. :-)
viktornovotny hm, spravne to ma byt vulkanikou a pres ni jeste izolackou ... tak nam to rikal borec na skoleni ericssonu
kozlicek Nedávno jsem byl na POPu Dialu a když jsem otevřel rackovou skřín , tak mě málem vypadly oči z důlku.... posuďte samy tu prasarnu..... : Ty si jí otevřel jen tak ze zvědavosti ? ...taky jsem si musel udělat snímek. Ne, musel jsem nekudy protahnou napajeni 220V z UPS do racku pod nim.Koukam ze mame stejny POP..... Z jaky fy. ses?
reset tuhle pouzivame , klasika co pouziva elektrikari , vsechno ostatni, co se tvari jako vulkan a dodava s antenami stoji za backoru , i po letech mam co delat , abych ji sundal ta folie se ale sloupava, je tam jen jako bazmek, aby se to neslepilo
viktornovotny my jedem vulkaniku scapa a elektrikarskou izolacku pres to ... udajne je tam ta elektrikarska izolacka dobra proti slunku .. tvrdily u ericssonu, ze pry vulkanika proti vode a el.paska proti slunku aby tu vulkaniku nevypalilo slunko ...