Ja osobne uz mam z ISP admina "mrle"i z celeho Sumperku. Ked nieco rychlo potrebujem spravit, tak v tedy ide hrozne. Doba spracovania tak 7-18s a koleginka, tak okolo 40sekund s pracou s fakturkami. Kazdopadne suhlasim, ze po nejakych tych par dni mi odpisali, klasicku frazu,..blabla, kazdy to poznate.
Spocitali ste si niekedy co vas stoji/vysiel tento prekrasny system??? Ja teraz len tak v rychlosti.
- 30 000kc - zakladna verzia
- 30 000kc - rozsirenie o dalsich 500x klientov
- 10 000kc - Netflow
- 16 000kc - 2x roky podpory L1 - stahovanie aktualizacii
- nejake ti tickety na riesenie problemov
--------------------------------------------------------------------------
Spolu: 86 000Kc
Teraz mi asi pred dvomi mesiacami skoncila podpora L1, tak som si dal nacenit, co by ma vysla:
- 282€ - Level 1 Support
- 65€ - aktivace SMS brány
- 189€ - rozšíření licence o 100 klientů po 10% slevě (nad 800 klientů)
---------------------------------------------------------------------------
Spolu: 536€ cize cca 15 000Kc
Cize system za 100-tis.Kc nema ani moja konkurencia, aspon sa mam cim pochvalit. Lebo inu vyhodu to nema. Ked som si vsetko nahadzoval rucne, mal som to vsetko 100%. Teraz som si z ispadminom isty tak na 50-60%. V podstate keby to tolko nestalo, dalo by sa strpiet aj sem tam nejaka chybicka, ale u mna je to co nava verzia, to dalsia chyba.
Pisal som na support, prva odpoved bola, ze namam aktualnu verziu a neplatim si podporu L1. Neviem, co tym chceli povedat??? Viete mi niekto odpovedat?? Hadam, ze len nie to, ze moja 3.56 je, bola beta verzia a podla ich mat vzdy najnovsiu verziu. Cize tu niekto pisal, ze nie hned vsetko hned aktualizivat, alebo podla Sumperku to musite, v podstate robite chybu. Premyslam ispadmin predat, pokial sa este da a preist na nejaky lacnejsi, lepsi system a v provom rade, kde mi pomozu aspon ten nejaky problem hned vyriesit a odpisu na moj mail aspon na druhy den. Do Sumperka som napisal 12.11.2011 a doteraz neprislo nic, ani to, ze moj mail je mimozemskeho povodu a nevedenia ho prelozit, pripadne tomu nerozumeju :).
Neberte ma, ze som, alebo mam nieco proti systemu pana Sysa. Mne system bezal perfektne az do dna, asi pred 8x mesiacami, ked som dal update systemu. V tedy sa mi stratili aj nejake veci, klientom sa rychlost dali na slapsie programy ktore mali predtym a odvtedy zacal aj system pokulhavat. Tak som si povedal, ze snad dalsia verzia to opravi, atd.. a odvtedy to ide dolu vodou. S kazdou verziou je to horsie.