Myslím si že to moc hrotíte...a nebo máte něco blbě v síti nebo v systému, musím říct že od začátku co system provozujem a byli jsme jedni z prvních, tak vše funguje jak má až na pár drobností, ale to má každý system, ukažte mi systém bez chyb.
tak že nevím co tu řešíte.:)
hm,.. CO TU RIESIME : ?!? Ze za 100tis kc mam "beta" verziu 3.56. Ked to tebe nevadi, to je tvoj problem, mne to vadi a to velmi. Pri rieseny mojich problemov z ispadminakmi, je jedna cesta a to ta, ze treba si dat Podporu L1 za cca 282€ a preist na verziu 3.58 v ktorej by system "mal" ist rychlejsie, stabilnejsie a aj chyby by mali byt v nej odstranene.
Preco teda "TY" neplatis mikrotiku za nove verzie a od 2.x az po 6.x ides stale bez poplatkov. Preco potom neplatis za aktualizacie k windowsu ??? a preco ja mam platit, aby system isiel normalne. Mne osobne nevadi, aj keby som mal mat verziu ispadmina 3.0, ale nech ide ako ma. Ja nepotrebujem aby mal ispadmin 10x jazykov,...atd. ja potrebujem, aby bol stabilny a spolahlivy a za to 100-tis KC by snad uz mohol byt, nemyslis!? Chcem vela?
hele, když se rozčiluješ nad nečím co ti blbne a hledáš chybu jen ve výrobci, nám vše funguje, to co tady popisujete nemáme, to je asi někde něco blbě, taky mě vadí když se něco sere kord když za to firma dá prachy, to si nemysli že nekoho neprudím a že jsem občas prudil dost, nesrovnávej to widlema ani s MK, to je něco uplně jiného, jako já i kolega ve firmě ze Sysem komunikoval vždy KO, a pokud byl problém, zpravil se, pokud se neopravil, byla to prkotina která nás
netankovala, a vyřešila se v dašlí verzi, tak že si fakt myslím pokud chceš mít sít a a řídit ho normálně, tak asi nějaký systém musíš používat aby jsi se z toho neposral, tak že bud budeš mít maníka co to tam všehno bude bušit
ručně a tomu za včas hrábně nad 1000kliošu, nebo budeš používat admin, jinej sw neznám bohužel, jako kdyby byl jinej, asi by to byla menší válka mezi nima a rychlejc by se vše řešilo a stálo by to meně..možná.:)