nějak nechápu co je na 1s10 špatně,tedy krom toho SNMP
není na ní nic špatné, to jsou jen takové výkřiky do tmy, toho si vůbec nevšímej. Insider nechápe jednu věc, sebelepší výrobek neprodá podle svých představ, když výrobce komunikuje stejným stylem jak tady sousedovic Lojza odvedle co jezdí s traktorem.
-Plive tady veřejně na konkurenci. Tohle zástupce seriózní společnosti prostě nědělá, když vím, že to konkurence dělá hůř, vysvětlím co máme jinak, jaká je spolehlivost u našich výrobků a myslím si svoje
-Komunikuje pouze když se mu dotaz hodí, ostatní vesele hází za hlavu a tváří se jakoby nic. Až po narážce že by bylo vhodné alespoň něco napsat, za další 3 dny laskavě odepíše že máme čekat
-Neustále vypisuje co že bude za novinky u kterých mají již "testovací vzorky nasazeny" a najíždějí na výrobu. Tohle bohužel dělá i přesto, že sám dobře ví, že většina jejich "novinek" má oproti uvedenému termínu půl roku skluz (spíše rok, viz. AirBQ).
Jak si od někoho takového mám něco ve větší míře koupit? Jak mám věřit že semnou po zakoupení produktu bude komunikováno líp? K potencionálnímu klientovi se přece chovám tak, jak ke stávajícímu zákazníkovi, ne? Pokud nemám čas na odepisování (alespoň když to tvrdím) tak sem raději vůbec nebudu psát, ne?
V tom je ten rozpor, ke stávajícímu klientovi se chovám líp než k potenciálnímu a to se ti asi nelíbí. Nebo máš se mnou nějakou nemilou zkušenost, s něčím, co jsem ti osobně prodal ?? Je něco co jsem ti prodal a pak jsem se ti zapíral?
Každý ví, že 1S10, nebo-li Oneshit má nejhorší parametry na trhu ve srovnatelných parametrech, to je fakt,
počínaje administrací, ACAP kanálem, přes absenci kanálu 4 a 7, nemožnou citlivostí.
Srovnání v roce 2010: http://pojitko.cz/index.php/info-blog/8 ... oj-na-trhu
Není to pomluva, ale konstatování.
Skluz ve vývoji je fakt, ale to je život. AirBQ je, existuje, funguje, je na ně čekačka, co se dá dělat, nikoho, kdo si u nás něco závazně objednal, případně zaplatil za nos netahám, nemám to ve zvyku a to že výroba nestíhá je jiná věc.
A to že sem nebudu psát.. No víš, jak bych ti to řekl, nic z vývoje, výroby, přípravy, oživovaní,kalibrací nedělám já.. Takže když je nějaký přebytek nad rámec výroby ozvu se, ale abych se ozýval a říkal něco co ani nevím, kdy bude .. No fakt.. promiň. Nechtěl jsi tohle?
https://plus.google.com/u/0/photos/1031 ... 9535685106