Nebo máš se mnou nějakou nemilou zkušenost, s něčím, co jsem ti osobně prodal ?? Je něco co jsem ti prodal a pak jsem se ti zapíral?
Ne, žádnou takovou zkušenost s Tebou nemám.
Skluz ve vývoji je fakt, ale to je život. AirBQ je, existuje, funguje, je na ně čekačka, co se dá dělat, nikoho, kdo si u nás něco závazně objednal, případně zaplatil za nos netahám, nemám to ve zvyku a to že výroba nestíhá je jiná věc.
Věc nestíhání výroby ale úzce souvisí s prodejem a prodejcem. Takže bys měl mít alespoň odhad, co, jak a kdy :)
A to že sem nebudu psát.. No víš, jak bych ti to řekl, nic z vývoje, výroby, přípravy, oživovaní,kalibrací nedělám já.. Takže když je nějaký přebytek nad rámec výroby ozvu se, ale abych se ozýval a říkal něco co ani nevím, kdy bude .. No fakt.. promiň.
Víš přesně o co mi jde a vždycky šlo. Mám rád vysvětlení, ať už je jakékoli, ale prostě musím být informovaný. Samozřejmě že se může stát, že jsou volné jednotky a v momentě napíšu na fórum že jsou, se po nich hnedka zapráší. Jedná se mi o to, že psalo víc lidí že mají zájem ale nikomu se nedostalo odpovědi. Přitom třeba hodinu po prvním příspěvku stačilo napsat, "bohužel už není ani jeden kus". Tahle krátká a výstižná věta by ujasnila vše.
Tímto jsem napsal to co jsem chtěl říct, nechci Ti to tady dál pitvat
Nechtěl jsi tohle?
https://plus.google.com/u/0/photos/1031 ... 9535685106
ano chci :)