laibir Nevíte někdo jaký DC konektor je na Summitech řady BT? Jako tuším, že to bude uplně obyč svorkovnice, ale taky nemusí. Nechce se mi vylézt na stožár a tam zjistit, že to je uplně jiný. Díky za případné typy, kde koupit.
jakduch Discomp konečně prodává Summit spoje! co je divný, že na to summit přistoupil, když si vzpomenu jak byl za zle s i4wifi..
kozlicek jakduch Na i4wifi se jich zabavily ptz. se neprodavali a discomp si je vzal.To mi hlava nebere.Stejne kdybych si ho chtel koupit tak se obratim primo na summit a ne na preprodejce, ze a také s ohledem na fakt ze je stejne nemaji skladem.
iTomB honzam 😃 neni pravda, da se koupit v gesu ci gm, stejne svorkovnice ma i Imco ci BKE, jen jinou velikost. Pokud jsem meril spravnej, tak sirka tech 2 pinu je 6.25mm a cela sirka 7.75mm.
s_a_m Vetsinou byva v jednotce zapojeny i konektor takze pokud jsi nikdy dc neotviral tak na 99% bude i konktor holt hup na stozat. Pokud oslovis Ing. Biskovou tak ti zajiste konektory proda 🤣... jink je to jejich konektor stejne jako vetsina veci od summitu 👍
s_a_m Hele na rovinu nikdy jsem to neresil vzdy bylo soucasti spoje mozne je vse ale nejsem si jisty tou stndardizaci ale muzu zjisti zitra mrknu do jedne 80tky 🙂
jakduch ještě pořád to používá ten nesmyslný, neuvěřitelný a nepoužitelný SMS nebo už mají konečně nějaký web managment nebo aspoň pořádný program? 😀
cheprer jakduch Nějaký web se tam dá zapnout. Ale je tam zobrazeny základní informace. Není ke konfiguraci. Takovej status přez webksicht.
s_a_m Sms co ti na tom vadi 🙂 existuje i verze pro android jako stejne to delas podle voltmetru 🙂 ja taky nerikam ze alcome ma zase asdcko ktery je taky na prdlacku
laibir kocicrack Díky a i ostatním. Nejspíš tam je. Teď už si jen vyrobit venkovní patch + dvojlinka a je to (3m).
kocicrack laibir jen ještě taková posledni abnormalni vec 🙂 na konektoru nenajdes +- je jedno kde zapojis +- maji tam nejaky mustek ktery pozná kde + je