Tedy abych to upresnil, chteji samozrejme podrobne info. Lokaci, SSID, MAC, frekvenci atp.
Vse poskytneme, neni zadny problem, ale co do kolonky s tema frekvencema(?), kdyz mame tu dynamiku.
AŽ MI TO PŘÍJDE?
Neregistrujeme,
Neregistrujeme,
Neregistrujeme,
V souladu s normou ETSI EN 301 493 A VO-R/12/
POSKYTNUTOU INFORMACI POVAŽUJEME ZA ÚPLNOU A V SOULADU S POVISNOSTMI DRŽITELE VŠEOBECNÉHO OPRAVNĚNÍ, vámi požadované informaci si laskavě zjistětě při monitoringu spektra, pokud to neumíte, jděte máchat lopatou, nebo skládat uhlí k Bakalovi.
Lajzne si to ale malokdo, protože to všichni mastěj jak to jde..
My jsme polepšovnu s těmato požadavkama při poslední kontrole poslali do prdele, pozvali si nás na bububu podání vysvětlení, tam jsem Charbudskýho opět poslal do prdele, na základě jeho samotného vyjádření k poskytování informací úřadem a byl klid. Vyhrožovali, spílali pokutou podle §16 kontrolního řádu a hovno z toho.. Nakonec ti matláci jezdili po praze 13 asi 2 měsíce a našli slovy 2 spoje z x existujících a to jště proto, že to byly dvě paraboly prosti sobě . Z PtMP nenašli nic.
Pokud jsem si všiml, tak polepšovna v poslední době pro získávání informací přestala používat §115 ZoEk a požaduje podávní vysvětlení na základě SŘ.. Vězte, že za neposkytnutí informací Vám hrozí maximální pokuta 5000 Kč..