Tak jak to vypadá se stávajícíma licencema na 11Ghz, už s někým řešili navýšení? Mám ještě jednu licenci kterou jsem dostal ještě před zavedením zvýšení a nevím jestli investovat do 11Ghz spoje. Zrovna na tomhle místě bych mohl bez problémů fungovat na nějakých 32Ghz, je to jen na 4km. Pokud oni na mě se zvýšením, změním licenci na jinou frekvenci.
Dle info z ČTU , bude s každým držitelem IO vedeno správní řízení ve věci poplatku za využívaní přiděleného kmitočtu. to je totiž jediná možná cesta ze strany ČTU jak můžou u již udělených IO změnit poplatek !
Nechápu, jak ti mohli přidělit 11-ku na 4 km ??? a také proč si na 4 km žádal o 11-ku Pak se nedivme, že je to pásmo zdevastované. a jediná cesta k "vyčištění" vede přez masivní zdražení !
Samozřejmně že je to chyba koordinace ze strany ČTU.
Žádat o 11-ku na 4 km je idiocie, a ze strany ČTU demence že ti to přikleply !!
Sorry 8)
1. Dopis by dotyčný měl obdržet v tomto či příštím týdnu (aspoň tak si to pamatuji z páteční prezentace pana Karmazína).
2. Už poněkolikáté pan Karmazín opakoval na svých prezentacích že ČTU nemá žádný právní nástroj nepovolovat krátké skoky. Ale zkus navrhnout to co maj na Slovensku - magistrály nad 40km, budou Tě tu milovat jako mě : .