tak pridam aj svoju skor uzivatelsku skusenost, co sa tyka drziakov a upevnenia povedal by som tak, ze im vyslovene sedia trubky okolo 40-50mm na hrubsiu to uz tusim ani nevoslo, na tensiu by som tomu velmi neveril avsak toto su priemery ktore bezne pouzivame takze v tom nevidim problem... to ze je to tlakovy vylisok sa mi celkom paci koli tomu ze jednotlive casti sa do seba zahryznu a ta antena sa ani nehne. Co sa tyka signalov tak ako som tu verejne oznamoval, nasadzalo sa to miesto dvoch single pol anten od elboxrf... dojmy su takze ze to svieti zhruba tam kam som ocakaval, realne uhly sa mi po celom dni prestavby zistovat nechcelo, pokles signalu sme u nikoho nezaznamenali, ccq je zhruba podobne, velmi sa mi nepacia hole pigtaily schovane len pod plastovym krytom ktore naviac treba dost krkolomne krutit (podobne ako pri ubnt).
ps: anten som si tiez nakoniec kupil nakolko sa mi nechcelo pripadne testovacie kusky potom vymienat..
obrovske minus ma u mna dodavatel ale v inej veci, doslova ma odpinkal v otazke, ci maju k antenam potrebne papiere pre prevadzku v SR odpoved bola ze si to mame riesit s dodavatelom aktivnych zariadeni... to je sice pekne ale pan Marcincak, Vy chcete predavat anteny Vy chcete aby boli pouzivane s urcitymi zariadeniami takze by ste mali podla mojho nazoru zariadit aj to, ze k nim budu VSETKY papiere potrebne pre prevadzku.
zaver: otvorene priznavam, ze momentalne jednam s dodavatelom technologie o potrebnej dokumentacii ale predava anteny jirous a ubnt... rf elements nie. Takze zaver je taky ze ak budem mat papiere k ubnt antenam a Vy toto dodat nechcete/nedokazete, su tieto testovacie kusky bohuzial dva prve aj posledne co inak bude skoda pretoze oproti malej UBNT mi pride tato antena subjektivne lepsia.