Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda CF Control podporuje v klientském portálu online platby, například platební kartou?
Zkušenosti s Cf Control
Chtěl bych se zeptat, zda někdo používá nějakou nádstavbu pro řízení projektů, práce techniků, plánování času techniků, sledování výkazů a vytíženosti techniků, peněžní operace u techniků (tankování, výdaje na materiál apod. ) napojené na cf-control? Jde o to, aby bylo také napojení na databázi zákazníků, případně jejich fakturaci atd.
Tohle bude složitější, protože se snažíme už nějakou dobu přesvědčit vývojáře, aby implementovali do api funkci import faktury k zákazníkovi. Prý takovouto věc dělat nechtějí, aby z toho nebyl účetní sw. Toto se blbě vysvětluje zákazníkům, proč tam některé faktury mají a některé ne. (např. vlastní/jiné VoIP, hostingy dalších služeb).
Ano, tuto funkci jsem také poptával. Také bez úspěchu
Mám dotaz na uživatele Cf-controlu - jak je řešeno (nebo řešíte sami) aby vám a technikům (případně i zákazníkům) chodili nějaké notifikace do mobilu ? Úkoly, události z kalendáře případně i nějaké reporty z monitoringu ? (jestli jde i jinak než SMS a e-mail). Lze si tam nějak jednoduše zapsat v rychlosti nějaký úkol - nebo se to vše řeší jen přes to webové rozhraní ?
Předem Díky za info.
Cfko ma snad api tak mozna pres nej by to slo ale uplne jsi nejsem jisty.
Neumí. Taky nás to štve. Sync s Google kalendářem by byl idealní
Tak jestli je někdo náhodou nezkoušel oslovit jestli by to nedodělali. Lidi tu psali, že se docela snaží to vylepšovat, tak mi je docela divný, že by to ještě neměli nějak vyřešený.
Pokud zapaltis hodiny vyvojare tak si myslim ze jde vse
Vzdy jsem se domluvil
- Upraveno
Dobrý den, níže se pokusím odpovědět na vznesené dotazy.
Nové funkce systému vždy reflektují zájem našich zákazníků. Přednostně děláme ty úpravy, o které má zájem více zákazníků. Požadavků na synchronizaci s Google (kalendář a kontakty) nicméně přibývá a v příští verzi systému (1.47) budeme synchronizaci implementovat.
Monitoring sítě je možné zasílát pomocí emailu, SMS nebo Slacku.
Systém lze plně ovládat i skrze telefon, přiznáváme že ne moc pohodlně. Nicméně i s tímto brzo něco uděláme.
Případně nás můžete kontaktovat přímo na emailu info@cf-control.cz, kde se Vám budeme rádi věnovat.
cf-control Perfektní, na sync s Google se VELMI těšíme. Hlavně na ty kontakty.
A co IPv6? Bude?
IPv6 bude, jen neustále hledáme někoho, kdo má perfektně IPv6 implementovanou.
Jestli úplně perfektně, tak to nevím, ale 6ku na síti máme už mnoho let. A několikrát jsme se i nabízeli na testování.
Napište nám prosím PM a nebo na info@cf-control.cz. Děkuji.