hapi o kus vejš jsem ti napsal, že nemusíš být LIR aby ti rozsah patřil. Ty to naprosto vyignoruješ a jedeš dál svojí. Chápu, že nemáš načtený procesy RIPE, protože je nepoužíváš, ale pak už nechápu proč ... vlastně chápu, tenhle jev popsali pánové Dunning a Kruger. Dál tedy tahle diskuze nemá cenu.
Důvody proč někdo nenasadil IPv6 je poměrně dost a já je vidím celkem jasně. Jen se ozvu, když někdo uvádí faktický nesmysly, což se výše v téhle diskuzi dělo a tak jsem to popsal.
K tomu osočení že nikdo nic neřekne, nemyslím si, že mám problém poradit i nenasranej, stačí slušně požádat. Klidně se ozvi, nějak se domluvíme ... 😉 Ostatně pár workshopů na téma IPv6 jsem pořádal, některý byly a snad ještě jsou na youtube. A jsou tu další, Ondra Caletka a jeho IPv6 semináře (jsou zdarma a najdeš je na youtube), velký propagátor IPv6 Radek Zajíc, Láďa Růžička, Blažej Krajňák jen v česko-slovenských zdrojích, další a další v angličtěně (pokud je nevládneš, jsou tu jazykový modely) ...
Ale opět kdo chce najde, kdo nechce ani nehledá.
Ale primárně mi dlužíš ten Hlídač státu. Fakt mě zajímá, co jsi tím myslel. Když už sis plivnul, rád bych věděl čím, protože to netuším. Je to hrubá neslušnost, tak to prosím dotáhni. Dík. Opravdu bych rád věděl z čeho jsem vůbec osočenej.