pintero What's new in 5.20 (2012-Aug-15 13): *) manual upgrade to NEW beta poe controller firmware v2.0 for RB750UP and OmniTIK UPA; more info at http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual-Out *) fix RB951-2n wireless issues; *) ups - fixed resource leak;
pcwifi ja nevim no, podle tech logu mi to prijde, ze se tam pulka lidi skrabe na prdeli a nic nedela...kde sou ty casy, kdyz se chlubili kazdym prdnutim ze neco vylepsili...a casto jedna chyba nahradila druhou v praxi : PW
pintero ja nevim no, podle tech logu mi to prijde, ze se tam pulka lidi skrabe na prdeli a nic nedela...kde sou ty casy, kdyz se chlubili kazdym prdnutim ze neco vylepsili...a casto jedna chyba nahradila druhou v praxi : PW Jsou prazdniny, dovoleny, ne? Co bys chtel. :
pintero Jak mam propojit ve vyse uvedene wiki doporucene RB750UP s RB800 (RB600), kdyz RB750 zkousne max 30V a RB800 potrebuje pres PoE 40-56V ???
pcwifi no nevim, moc neverim tomu ze proste MUSI byt na POE 40 - 56 V, pust tam 24V a uvidis, ze to pojede i tak PW
pintero no nevim, moc neverim tomu ze proste MUSI byt na POE 40 - 56 V, pust tam 24V a uvidis, ze to pojede i tak Nepojede. Vyzkouseno mnohokrat, napajeni z AD55B - 27,5V
hapi no hlavně nevim jak RB750UP s omezením 12W na port při napětí 24V utahne RB800/600... to ti asi neklapne.
pintero no hlavně nevim jak RB750UP s omezením 12W na port při napětí 24V utahne RB800/600... to ti asi neklapne. ve verzi 2.0 to zvedli na port 1A = 24W pri 24V
majklik Nezapomínejte, že nyni Mikrotik vůbec řadu změn v changelogu neuvádí. Zřejmě nechce děsit veřejnost chybama, tak opravy řady chyb, pokud se moc neproflákly mezi veřejností, vůbec v tom logu neventiluje.
pintero Tohle mam z rss ctecky, nez to na mikrotik foru nekdo promazal (je to reakce na typka, co psal ze prechazi na UBNT Airmax, klienti na opravu NV2 cekat nebudou): <--- ia0 -->Import_19.jpg<--- ia0 -->
honzam Nezapomínejte, že nyni Mikrotik vůbec řadu změn v changelogu neuvádí. Zřejmě nechce děsit veřejnost chybama, tak opravy řady chyb, pokud se moc neproflákly mezi veřejností, vůbec v tom logu neventiluje. Nyní? Já bych řekl že to tak dělají od začátku. Přecijen Lotyšsko není tak daleko od Ruska :)
hapi Tohle mam z rss ctecky, nez to na mikrotik foru nekdo promazal (je to reakce na typka, co psal ze prechazi na UBNT Airmax, klienti na opravu NV2 cekat nebudou): Import_19.jpg to je reakce na honzam z tohodle fora. Taky jsem to čet. Za chvilku jim tam postnu taky nějaký článeček.
rado3105 Co sa tyka up tak to vyzera zaujimavo...vecer upgradnem uvidim...mal by tam byt monitoring portov(napatie, prud, spotreba), nastavovanie priorit napajania....celkom dobre ficury na to kolko to stoji.... http://wiki.mikrotik.com/wiki/Manual-Out http://www.mikrotik.com/download/CHANGELOG_5
polk Tohle mam z rss ctecky, nez to na mikrotik foru nekdo promazal (je to reakce na typka, co psal ze prechazi na UBNT Airmax, klienti na opravu NV2 cekat nebudou): :-) . To jsem jim tam trochu naložil já :-) , protože jak idiot čekám na 5.20 a pak takovej výsměch v changelogu. Dobré vědět, že si to normis přečetl. P.S. každopádně jsem to zkusil nasadit na pár rádií , komplet AP i klienta a někde bych řekl že se to zlepšilo (už i na 5.20rc1 jsem rozpoznal změnu) a pak mě dostal ten changelog že řešej uplný kraviny a gró je vůbec nezajímá. Další stránka »