upgradoval som jednu rb433 a nenainstalovalo baliky pre wireles....s mikrotikom co den to lepsie skusenosti....
1 z 10, upgradoval som 100 ubnt a ani jedno neodislo(len tak pre fandov mikrotiku ktory je na tom coraz horsie....)
upgraduju stovky rb s kazdou verzi u ktery to ma cenu a taky zadny neodeslo
Teda abych nekecal zas tak uplne , kdyz upgraduji hrnu to pres ftp pokud to pres nej nehrnu tak uz s emi stala chybka (moje blbost :( ) ale nic co by neopravil netinstall ale total ko vinou instalace novyho balicku sem jest enemel ani jedno
Zdravím,
taky bych se zastal ROS a RB, je sice pravda, že občas padly silné slova na adresu Mikrotiku, ale při instalaci to byla většinou moje chyba, kdy jsem zapoměl upgrade biosu a nahrál novou verzi ROS. Už to nenaběhlo. To se týká hlavně starších 133 a 532. Takže dnes první udělám upgrade firmware, nahraji NPK a dám reboot. Ještě býval průšvih v okolí verze 3.30, kdy bylo nutno upgradovat licenci přes internet, to se mi stalo několikrát, že jsem upgradoval ROS a licenci ne. Pak za 2 dny se to zablokovalo nešlo s tím NIC po síti dělat. Tak jsem se projel a netinstall to spravil. Ale to jsou všechno moje chyby.
Jinak si na ROS nemůžu stěžovat. Rozhodně ty drobnosti nejsou důvodem používat UBNT. UBNT jsem taky v síti měl a dnes toho lituji.
mpcz, 21/08/2012