A co na tom když jsou dva členové z Alliance v jednom kraji. Ja jsem v Allianci a v několika místech se potkávám s jiným členem Alliance a nic se neděje. Spolupráce může probíhat třeba na bázi že když nedokáže zákazníka připojit jeden, připojí ho ten druhý a pak dle domluvy si to třeba přefakturují. Další může být na společné výstavbě apod...Ale podobnou spoupráci tu mám i s jinými poskytovateli kteří v Allianci nejsou. Je to o tom že si musíš uvědomit kdo je tvůj konkurent a kdo ne. Pro mě je třeba konkurence velká trojka a pak přicmrndálkové s tarifama do 300,- a rychlostma až do nebes alias slibem nezarmoutíš....
furt to nechápu, když vyložím své konkurenci karty na stůl tak co potom bráni komukoli to proti mě použít, pokud se tedy někdo stane čelnem alliance tak už nemůže nikdy vystoupit?
heh :-) no pokud budeš mít v ruce jeden pár, tak s tím moc parády neuděláš ... a popravdě, myslím si, že zrovna ty co jsou v allianci mají v rukách mnohem lepší karty než ty.
Každopádně, přečetl jsem si tuhle diskuzi a jediný co mě napadlo je, žes prostě založil tohle vlákno, abys na ISPA mohl nadávat, nebo abys mohl ukázat jak to je nahovno.. pokud máš fakt nějaký otázky, zavolej Štěpánovi, sejděte se, pokecejte a uvidíš .. jedno je ale hodně důležitý, musíš chtít, protože tě nikdo přesvědčovat nebude. Buď chceš a nebo ne, to je tvoje osobní soukromé rozhodnutí. Pokud nechceš, nemá cenu rejpat a snažit se najít co nejvíc temna. Je to zbytečný :-)
IMHO, je to taková hrátka osudu, ti co dospěli k rozhodnutí spolupracovat, ty si cestu k ISPA najdou, ti co ne, maj to asi tak nějak jako ty. Ale tak je to dobře, prostě někdo na to být členem ISPA ready je a někdo do toho rozhodnutí musí dospět ..