pridam se taky , jakmile na to budu mit o trochu vice casu ,

v cem je to psany ? php ... ?

o 6 měsíců později

Osoby na čele tohto projektu údajne planujú komerčnú verziu.

Páčila sa mi myšlienka, že za peniaze doprogramujú, čo človek chce a potom sa to zverejní pod otvorenou licenciou....lenže podľa tejto informácie to vyzerá tak, že by to bolo pre nich nevýhodné.....

a pravdepodobne asi jediný free použitelný systém ostáva LMS

o rok později

Zdravim vo spolok

Nedavno sme nasadili freenetIS

Dlho sme vyberali do coho ist.

Zatial mozem povedat spokojnost.

Chybalo tam parovanie platieb z TB spravcovia nam to nacenili a v pohode dorobili.

Momentalne to mame v testovacej faze ale uz nam v pohode paruje platby z TB aj z fia a este nejake veci riesime so spravcami.

Zatial sa nam to velmi paci da sa tam nastavit vsetko aby aj stranku davalo neplaticovi gps polohy a komplet cela siet...

Velku vyhodu vidim v tom ze ked nieco chyba tak ked sa aj viacery dame dokopy staci poziadavka a oni to tam v pohode dorobia...

Dalsia velka vyhoda ide to na linuxe cize virtualny stroj na ktorom to bezi ma minimalne poziadavky.

A nerozmyslali ste niekedy nad tym, ze tieto free platene systémy mozno odosielaju alebo pomahu likvidovat zariadenia na sieti ako napriklad vedia ake mate hesla na zariadenia a tym padom sa lahsie nakazia virom? vid UBNT? ci, ...? len taka teoria

A nerozmyslali ste niekedy nad tym, ze tieto free platene systémy mozno odosielaju alebo pomahu likvidovat zariadenia na sieti ako napriklad vedia ake mate hesla na zariadenia a tym padom sa lahsie nakazia virom? vid UBNT? ci, ...? len taka teoria

ma to jeden hacik ten stroj ma zakazany internet a druha vec ten system nema pristup na zariadenia ved to ani nie je potrebne :)

na spravu zariadeni mame aircontrol toto sme potrebovali aby nam parovali platby a do .txt dokumentu napisalo ip neplaticov.

Viac nam netreba...

Vravim je to o tom co clovek potrebujem nam toto presne staci...

Tak ten moj system je dokonalejsi..

mas tiez k tomu pristup cez webove??? ak hej hod par screenov nech mozme hodit ocko ako to vyzera :)

Povedzme tak, ze ja som si ten system robil sam, takze je vyladeny nato co potrebujem, kto si to nevie urobit je odkazany na inych co to vedia alebo pouzivat free ci poziadat na mieru. Davat sem screen je nieco take, co sa aj tak nebude pacit kedzemu. Moje graficke schopnosti su na PRD. ale aby sa nepovedalo, tak dam trocha..

A len tak co to dokaze, ako hlavny router je mikrotik

- blokovanie neplatica (2 fazi -- upozornenie potom zablokovanie, upozornuje spravou cez web a zaslanim emailu)

- parovanie platieb na zaklade evypisu na urcitu mailovu schranku (stiahne maili, a sparuje platby, zasle zakaznikovy ze uhradil,a mne kto uhradil)

- obsahuje kalendar (aj export cez iCal - napr do google)

- nacitava udaje z aircontrol (signal, ccq, verzia a ine..)

- zistuje zmeni mac adries uzivatelov alebo zariadeni

- vytvara,upravuje SQ na MK podla zvoleneho programu

- generuje zmluvy, da sa zaslat na mail (upozornuje na neodovzdane zmluvy)

- nacitava grafi a statistiky dat z MK

- komplet sprava cez web (https) + jednoducha mobilna werzia webu

- ... a iné..

nezesiela FA na mail, ale to mi netreba.

vyzera to zaujimavo ale nech nespamujeme tuto temu sa ti niekedy ozvem hodime o tom rec a uvidime kde zakotvime zatial skusam toto a uvidime ako vsetko pojde :)

o 8 let později

Zdravim
Otvaram tuto debatu: pouzivate niekto este: freenetis?
ak ano ako budete teraz riesit zmena api vo fio?

skusal som pisat vyvojarom ale zatial bez odpovede...
Mozno staci len niekde nieco male v kode zmenit ale nemozem sa tam zorientovat kludne ak niekto ma nejake napady tak uvitam aj za odmenu...

diki

Spíš bych čekal, že Fio kontaktuje všechny klienty, kteří API využívají, aby jim dala echo. U mě teda ticho po pěšině, ale platby z účtů se zatím do našeho IS načítají.

svestka Nepanikař. Asi to dávají na vědomí potupně (já to už v systému mám) a přechodné období je tuším do prosince. Proto to stále funguje postaru....

pedro4444 Ne, mám FIO banku a dneska jsem to oznámení po přihlášení viděl taky...

pedro4444

URL na Fio API má Freenetis zadrátované v Fio_Bank_Account_Settings.php. IMHO stačí přepsat. Víc jsem nezkoumal.

public function get_download_base_url()
      	{
      		return 'https://www.fio.cz/ib_api/rest/';
      	}

https://github.com/freenetis/freenetis/blob/09d9a907d5182d9805ea9d9ec9a9dc4ef25ecea5/application/libraries/bank_account_settings/Fio_Bank_Account_Settings.php#L54

zdeneksvarc
        hej nasiel som to aj ja uz malo by to byt aj podla vyvojarov len tento php zmenit a tu dat novu adresu a malo by to byt ok...

inak ty tiez pouzivas stale freenetis?
        lebo mozno v novej verzii doplnia cosi mi sme im aj projekt robili aby nieco dorobili len troska to zamrzlo asi na case ale viem ze to mali rozrobene..

pedro4444 Nene, nepoužívám. Jen mě mě zajímalo, jestli to URL mají zadrátované nebo načítané z konfigurace. Tak jsem cvičně prolétl zdrojáky.

o 10 měsíců později

inak vydali uz aj novu verziu 1.1.27 a tam je to zahnute...

inak je chystam sa s nimi spracovat nejake vacsie zmeny zeby doplnili je tu este niekto kto pouziva tento system a dali by sme nejako dokopy co nam tam este chyba a zistlo by sa a by sa lepsie pak aj programatorom robilo keby to riesilo naraz a zaroven by nam to vsetkym pomohlo?

diki

📡 Telekomunikace.cz