Tak ten moj system je dokonalejsi..
FreenetIS
mas tiez k tomu pristup cez webove??? ak hej hod par screenov nech mozme hodit ocko ako to vyzera :)
Povedzme tak, ze ja som si ten system robil sam, takze je vyladeny nato co potrebujem, kto si to nevie urobit je odkazany na inych co to vedia alebo pouzivat free ci poziadat na mieru. Davat sem screen je nieco take, co sa aj tak nebude pacit kedzemu. Moje graficke schopnosti su na PRD. ale aby sa nepovedalo, tak dam trocha..
A len tak co to dokaze, ako hlavny router je mikrotik
- blokovanie neplatica (2 fazi -- upozornenie potom zablokovanie, upozornuje spravou cez web a zaslanim emailu)
- parovanie platieb na zaklade evypisu na urcitu mailovu schranku (stiahne maili, a sparuje platby, zasle zakaznikovy ze uhradil,a mne kto uhradil)
- obsahuje kalendar (aj export cez iCal - napr do google)
- nacitava udaje z aircontrol (signal, ccq, verzia a ine..)
- zistuje zmeni mac adries uzivatelov alebo zariadeni
- vytvara,upravuje SQ na MK podla zvoleneho programu
- generuje zmluvy, da sa zaslat na mail (upozornuje na neodovzdane zmluvy)
- nacitava grafi a statistiky dat z MK
- komplet sprava cez web (https) + jednoducha mobilna werzia webu
- ... a iné..
nezesiela FA na mail, ale to mi netreba.
vyzera to zaujimavo ale nech nespamujeme tuto temu sa ti niekedy ozvem hodime o tom rec a uvidime kde zakotvime zatial skusam toto a uvidime ako vsetko pojde :)
Zdravim
Otvaram tuto debatu: pouzivate niekto este: freenetis?
ak ano ako budete teraz riesit zmena api vo fio?
skusal som pisat vyvojarom ale zatial bez odpovede...
Mozno staci len niekde nieco male v kode zmenit ale nemozem sa tam zorientovat kludne ak niekto ma nejake napady tak uvitam aj za odmenu...
diki
Spíš bych čekal, že Fio kontaktuje všechny klienty, kteří API využívají, aby jim dala echo. U mě teda ticho po pěšině, ale platby z účtů se zatím do našeho IS načítají.
URL na Fio API má Freenetis zadrátované v Fio_Bank_Account_Settings.php
. IMHO stačí přepsat. Víc jsem nezkoumal.
public function get_download_base_url()
{
return 'https://www.fio.cz/ib_api/rest/';
}
zdeneksvarc
hej nasiel som to aj ja uz malo by to byt aj podla vyvojarov len tento php zmenit a tu dat novu adresu a malo by to byt ok...
inak ty tiez pouzivas stale freenetis?
lebo mozno v novej verzii doplnia cosi mi sme im aj projekt robili aby nieco dorobili len troska to zamrzlo asi na case ale viem ze to mali rozrobene..
pedro4444 Nene, nepoužívám. Jen mě mě zajímalo, jestli to URL mají zadrátované nebo načítané z konfigurace. Tak jsem cvičně prolétl zdrojáky.
zdeneksvarc
Aha no da sa to pekne len v tom jednom php zmenit a ok..
inak vydali uz aj novu verziu 1.1.27 a tam je to zahnute...
inak je chystam sa s nimi spracovat nejake vacsie zmeny zeby doplnili je tu este niekto kto pouziva tento system a dali by sme nejako dokopy co nam tam este chyba a zistlo by sa a by sa lepsie pak aj programatorom robilo keby to riesilo naraz a zaroven by nam to vsetkym pomohlo?
diki