pintero vyber si náhodné číslo z rozsahu <80, 140> podle struktury klientů, vynásob ho počtem přípojek (který se ve stejném formuláři nahlašuje) krát 12 (chcou to za celý rok) a máš to 😉 Říká se tomu kvalifikovaný odhad. Pokud grafuješ provoz na hlavních GW něčím rozumným, mohl bys mít roční statistiky a pak je to hračka.

No já ty čísla samozřejmě mám a popravdě jsem jim je napsal, bohužel to vychází víc než "náhodné číslo z rozsahu <80, 140> podle struktury klientů" :-)
    a bylo mi to vráceno že je to nějak moc...

pintero Pak se jim to dá znovu odevzdat s poznámkou, že čísla sedí, že máš asi nadprůměrně náročnou klientelu 😃 Jen tak ze zvědavosti, kolik ti vychází měsíčně na klienta? Jestli máš převahu IPTV nebo firemních přípojek, tak bych to chápal.

800PB

edit: možná těch nul bylo méně, ale i tak dost ;-)

pintero zajímalo by mě pokud ty čísla máte jaký máte klíč pro odečtení iptv?

Vychází mi měsíčně přes 400GB, teď jsem se díval a cca 200 lidí má za 30 dní down víc jak 1350 GB.
        IPTV odečíst nedokážu, nevím jak bych třeba u 100 vietnamců oddělil na jejich přípojce jejich vietnamskou OTT od YT na které koukají jejich děti...

petrbacina 800PB je hovadina.
        Když kouknu na net, tak třeba Vodafone měl na mobilních datech za rok 2018 cca 80PB. Takže jsi se seknul o pár nul 🙂
        My máme za rok 6,494 PB.

njn nároční klienti no :-) Stejně je to číslo úplně k "tomu", že jo... nejsem mobilkář s FUPem, abych lidem počítal přenesená data.

Když kouknu na poslední měsíc, tak na přípojku je to v průměru kolem 270 GiB. No, hezky to porostlo 😃

o 3 roky později

máte už otestovanou tu novou verzi DEMO22? úplně mi není jasné co je tam tak nového...

okoun nove sloupecky a porad to neni geograficky sber dat, protoze se nezadavaji geograficky!!!

iTomB nevím jaké, nic jsem tam pro nás nenašel...

okoun v tabulce se seznamem klientů jsou nové položky, nové rozdělení rychlosti atd.

pepulis nové ryhlosti již byly bez zkoušení na jaře roku 22

okoun nikdy jsem je nevyplnoval v minulosti, teď se musí vyplňovat maximální a minimální, nebo jak to tam je pojmenováno a zároveň je tam tarif 2 až 10, 10 až 30, 30 včetně až 100... Možná to nové není, nevím, ale v takovémto uspořádání to budu odevzdávat poprvé. Takhle podrobne jsem to v minulosti nedělal.

o měsíc později

Mně se překládá na IPv6 a ta nejede.

📡 Telekomunikace.cz