pintero vyber si náhodné číslo z rozsahu <80, 140> podle struktury klientů, vynásob ho počtem přípojek (který se ve stejném formuláři nahlašuje) krát 12 (chcou to za celý rok) a máš to Říká se tomu kvalifikovaný odhad. Pokud grafuješ provoz na hlavních GW něčím rozumným, mohl bys mít roční statistiky a pak je to hračka.
ČTÚ - Geografický sběr dat
cerva Nebo taky kvantifikovaný odhad
No já ty čísla samozřejmě mám a popravdě jsem jim je napsal, bohužel to vychází víc než "náhodné číslo z rozsahu <80, 140> podle struktury klientů" :-)
a bylo mi to vráceno že je to nějak moc...
- Upraveno
800PB
edit: možná těch nul bylo méně, ale i tak dost ;-)
Vychází mi měsíčně přes 400GB, teď jsem se díval a cca 200 lidí má za 30 dní down víc jak 1350 GB.
IPTV odečíst nedokážu, nevím jak bych třeba u 100 vietnamců oddělil na jejich přípojce jejich vietnamskou OTT od YT na které koukají jejich děti...
- Upraveno
petrbacina 800PB je hovadina.
Když kouknu na net, tak třeba Vodafone měl na mobilních datech za rok 2018 cca 80PB. Takže jsi se seknul o pár nul
My máme za rok 6,494 PB.
njn nároční klienti no :-) Stejně je to číslo úplně k "tomu", že jo... nejsem mobilkář s FUPem, abych lidem počítal přenesená data.
Když kouknu na poslední měsíc, tak na přípojku je to v průměru kolem 270 GiB. No, hezky to porostlo
máte už otestovanou tu novou verzi DEMO22? úplně mi není jasné co je tam tak nového...
okoun nikdy jsem je nevyplnoval v minulosti, teď se musí vyplňovat maximální a minimální, nebo jak to tam je pojmenováno a zároveň je tam tarif 2 až 10, 10 až 30, 30 včetně až 100... Možná to nové není, nevím, ale v takovémto uspořádání to budu odevzdávat poprvé. Takhle podrobne jsem to v minulosti nedělal.
Přišly nové formuláře, ale stránka (uvedená v e-mailu) nefunguje.
https://monitoringtrhu.ctu.cz
Jsem sám, nebo to máte taky tak?
Mně se překládá na IPv6 a ta nejede.