okoun nove sloupecky a porad to neni geograficky sber dat, protoze se nezadavaji geograficky!!!

iTomB nevím jaké, nic jsem tam pro nás nenašel...

okoun v tabulce se seznamem klientů jsou nové položky, nové rozdělení rychlosti atd.

pepulis nové ryhlosti již byly bez zkoušení na jaře roku 22

okoun nikdy jsem je nevyplnoval v minulosti, teď se musí vyplňovat maximální a minimální, nebo jak to tam je pojmenováno a zároveň je tam tarif 2 až 10, 10 až 30, 30 včetně až 100... Možná to nové není, nevím, ale v takovémto uspořádání to budu odevzdávat poprvé. Takhle podrobne jsem to v minulosti nedělal.

o měsíc později

Mně se překládá na IPv6 a ta nejede.

Dual stack > nefunguje. Pokud vypnu IPv6 tak ano. Napsal jsem jim že žádám o sjednání nápravy. Budu rád když se jim také ozvete.

dalsi klasicka oprava, vypnete v6 a bude to fungovat.

basty a nebo zvolte takový obor podnikání kde není ČTU to bude také fungovat 🙂

okoun oni jsou i další vysírací instituce v jiných oborech jako Hygiena, atd....

ono jim to blbne s tou posranou identitou.....

kozlicek Mně to spíš připadá, že se na to vymlouvají. Pokud by nešla jen ta indetita, tak by se zobrazila alespoň část webové stránky.

mirek_k web najel ale prihasit se pres identitu nejde....

Furt nic, DNS vrátí 2a05:1c41::b9:44:d4:82 a tracert končí u TM 2001:af0:f::ed ... na tohle celému ČTU sere pes. Co je sakra těžkého na tom, mít web dostupný po IPv6?

ERR_CONNECTION_RESET

Tak už odpověděli že je vše v pořádku. Poslal jsem jim tedy traceroute z mého počítače a potom ještě ze zahraničí abychom eliminovali problém mojí sítě.

lvacek Jseš zákeřnej a sofistikovaně obstruuješ!

Dobrý den,
                    děkuji za upozornění. Zatím víme pouze o problému s IP adresami ve formátu IPv6.

Na HD dodavatele, který zajišťuje podporu, byl zapsán požadavek s vysokou prioritou na odstranění tohoto problému (nedostupnost přes IPv6). O vyřešení vás budu informovat.

Pokud je systém ESD nedostupný z jiného důvodu, sdělte prosím bližší informace.

Omlouvám se za komplikace

📡 Telekomunikace.cz