ČTÚ - Geografický sběr dat
okoun nikdy jsem je nevyplnoval v minulosti, teď se musí vyplňovat maximální a minimální, nebo jak to tam je pojmenováno a zároveň je tam tarif 2 až 10, 10 až 30, 30 včetně až 100... Možná to nové není, nevím, ale v takovémto uspořádání to budu odevzdávat poprvé. Takhle podrobne jsem to v minulosti nedělal.
Přišly nové formuláře, ale stránka (uvedená v e-mailu) nefunguje.
https://monitoringtrhu.ctu.cz
Jsem sám, nebo to máte taky tak?
Mně se překládá na IPv6 a ta nejede.
- Upraveno
Dual stack > nefunguje. Pokud vypnu IPv6 tak ano. Napsal jsem jim že žádám o sjednání nápravy. Budu rád když se jim také ozvete.
dalsi klasicka oprava, vypnete v6 a bude to fungovat.
ono jim to blbne s tou posranou identitou.....
- Upraveno
Furt nic, DNS vrátí 2a05:1c41::b9:44:d4:82 a tracert končí u TM 2001:af0:f::ed ... na tohle celému ČTU sere pes. Co je sakra těžkého na tom, mít web dostupný po IPv6?
ERR_CONNECTION_RESET
Tak už odpověděli že je vše v pořádku. Poslal jsem jim tedy traceroute z mého počítače a potom ještě ze zahraničí abychom eliminovali problém mojí sítě.
Dobrý den,
děkuji za upozornění. Zatím víme pouze o problému s IP adresami ve formátu IPv6.
Na HD dodavatele, který zajišťuje podporu, byl zapsán požadavek s vysokou prioritou na odstranění tohoto problému (nedostupnost přes IPv6). O vyřešení vás budu informovat.
Pokud je systém ESD nedostupný z jiného důvodu, sdělte prosím bližší informace.
Omlouvám se za komplikace