kure05 nechci je hájit, ale blbne to až v posledních dnech. před tím pár měsíců klid. bohužel si ty pokusy vybrali na vánoce, což není dobrej nápad.

Já mám problémy na Samsung smart, poslední dny ukrutný problémy při přepínání programů - záseky, nenaskočí název stanice, a když to přepne dobře, tak nejde zvuk. Takže musím přepnout jinam a pak zpět...

Taky mam smartku od Samsungu a uplne v pohode.

S těma smart od Samsungu pozor. Modely 2018/19 jsou celkem ok, ale některé 2020 dělají problémy. Jsou tam rozdíly a ne vše funguje jak má.

Ta moje je 2019, cely rok celkem bez problémů až občas na ten zvuk, ale posledních cca 10 dní to začalo blbnout hodně.

máte někdo info co přesně znamená na ikoně v samsungu "old app"? nic novějšího ke stažení tam není.

Ja store prosel nekolikrat a je tam jen old (mozna uz nepodporuji)

vadí mi že tam je možnost old a new, zákazníci jsou trochu z toho zmatení a musím to vysvětlovat 🙁

kocicrack přesně, nic nového store nenabízí. Samsung z roku 2016.

o 9 dní později

Ahojte,
      odešla mi 10 let stará TV (Samsung), a tak přemýšlím o nové.
      Původně jsem uvažoval zase o Samsungu nebo LG, ale tam se mi nelíbí, že v aplikaci sledovaniTV nejsou při přetáčení náhledy. Teda já bych to asi dal, ale manželka si na to zvykla, a měl bych to denně na talíři 😀
      Tak uvažuju o Sony s AndroidTV, protože settopbox s AndroidTV máme doma, a funguje bezvadně.
      Jenže nedávno jsem byl u jednoho zákazníka zprovoznit podobnou TV Sony, a aplikace sledovaniTV se sice rozjela, ale jela neskutečně zdechle, až tak, že se to nedalo používat a musel jsem jim dát STB.
      Máte někdo zkušenosti s televizemi s AndroidTV, třeba konkrétně se značkou Sony?

Mám TCL a naprostá spokojenost. Akorát nepoužívám sledováníTV - jedu přes StreamCineam a 4K s prstem v nose, takže výkonu bude dost. Kdybych měl možnost, tak bych možná i sledovaniTV vyzkoušel - nemáš nějaký poukaz? 🙂

Android tv si někde vyzkoušejte nejdřív. Řešil jsem Philips atv za 40k a neskutečně pomalé, sledování tv také, strašne blbě ovládání. Obecně jsem měl i ATV box a absolutně mi to přijde jako blbá platforma.

Ahoj,

na 2 SONY TV (střední třídy) jedné 3r a druhé 2r staré = naprostá spokojenost.
        Tu novější má máma dokonce připojenou po Wifi (a net má z 5GHz AC přípojky na vesnici) a používá jí každý den (jiný zdroj TV ani nepoužívá) a taky OK, dokonce mi přijde, že se s upgrady Android TV stav za ty 2-3 roky zlepšil.
        Ale ano, ty TV by chtěly silnější CPU, ale to jsem řešil v jiném vlákně.

R

sherlock Je o zvyku, poslední dva dny nám krabí aplikace V2 na Samsungu, tak jsem se vrátil ke staré, kterou manželka hrozně vychvalovala a hned to zavřela s tím, že tam nejsou právě ty hezký náhledy na které si už zvykla 🙂

sherlock na LG nahledy normalne jsou a strasne jsem si zvyknul na ten jejich magickej ovladac

Na TCL C715 to jede pěkně, svižně a s náhledy.

Ahoj mam Sony 65XE 9305,55XF9005 a 85XH9096 a na všech mi jede iptv od tmobile uplne bez problemu vse je rychle a bez zaseku stejne jako Hbo go nebo Netflix.Jede to bez problému jak pres kabel tak pres wifi.Nebyla ta Sony nejake starsi nebo slabsi model?Nemyslim si ze nejaka z mych uvedenych tv ma nedostatek vykonu k provozu aplikaci.Pokud je nejaky problem v aplikaci sledováni tv nemuzu posoudit.

o 8 dní později

Sledovani TV DOWN? Nejede mě nic.

📡 Telekomunikace.cz