Ja store prosel nekolikrat a je tam jen old (mozna uz nepodporuji)

vadí mi že tam je možnost old a new, zákazníci jsou trochu z toho zmatení a musím to vysvětlovat 🙁

kocicrack přesně, nic nového store nenabízí. Samsung z roku 2016.

o 9 dní později

Ahojte,
    odešla mi 10 let stará TV (Samsung), a tak přemýšlím o nové.
    Původně jsem uvažoval zase o Samsungu nebo LG, ale tam se mi nelíbí, že v aplikaci sledovaniTV nejsou při přetáčení náhledy. Teda já bych to asi dal, ale manželka si na to zvykla, a měl bych to denně na talíři 😀
    Tak uvažuju o Sony s AndroidTV, protože settopbox s AndroidTV máme doma, a funguje bezvadně.
    Jenže nedávno jsem byl u jednoho zákazníka zprovoznit podobnou TV Sony, a aplikace sledovaniTV se sice rozjela, ale jela neskutečně zdechle, až tak, že se to nedalo používat a musel jsem jim dát STB.
    Máte někdo zkušenosti s televizemi s AndroidTV, třeba konkrétně se značkou Sony?

Mám TCL a naprostá spokojenost. Akorát nepoužívám sledováníTV - jedu přes StreamCineam a 4K s prstem v nose, takže výkonu bude dost. Kdybych měl možnost, tak bych možná i sledovaniTV vyzkoušel - nemáš nějaký poukaz? 🙂

Android tv si někde vyzkoušejte nejdřív. Řešil jsem Philips atv za 40k a neskutečně pomalé, sledování tv také, strašne blbě ovládání. Obecně jsem měl i ATV box a absolutně mi to přijde jako blbá platforma.

Ahoj,

na 2 SONY TV (střední třídy) jedné 3r a druhé 2r staré = naprostá spokojenost.
      Tu novější má máma dokonce připojenou po Wifi (a net má z 5GHz AC přípojky na vesnici) a používá jí každý den (jiný zdroj TV ani nepoužívá) a taky OK, dokonce mi přijde, že se s upgrady Android TV stav za ty 2-3 roky zlepšil.
      Ale ano, ty TV by chtěly silnější CPU, ale to jsem řešil v jiném vlákně.

R

sherlock Je o zvyku, poslední dva dny nám krabí aplikace V2 na Samsungu, tak jsem se vrátil ke staré, kterou manželka hrozně vychvalovala a hned to zavřela s tím, že tam nejsou právě ty hezký náhledy na které si už zvykla 🙂

sherlock na LG nahledy normalne jsou a strasne jsem si zvyknul na ten jejich magickej ovladac

Na TCL C715 to jede pěkně, svižně a s náhledy.

Ahoj mam Sony 65XE 9305,55XF9005 a 85XH9096 a na všech mi jede iptv od tmobile uplne bez problemu vse je rychle a bez zaseku stejne jako Hbo go nebo Netflix.Jede to bez problému jak pres kabel tak pres wifi.Nebyla ta Sony nejake starsi nebo slabsi model?Nemyslim si ze nejaka z mych uvedenych tv ma nedostatek vykonu k provozu aplikaci.Pokud je nejaky problem v aplikaci sledováni tv nemuzu posoudit.

o 8 dní později

Sledovani TV DOWN? Nejede mě nic.

taky down

Ahoj, zkoušeli jste někdo volat co se děje?

📡 Telekomunikace.cz