Jo taky mi to teď chcíplo, tedy poprve co to pomatuju úplně. Eror 503 a ještě anglická hláška 🙂

cmgn proč? normálně to spočítat, to máme pane 100Kč/měsíc x 30 minut výpadku, kompenzujeme Vám 0,06Kč prosím vyplňte tento formulář, a oscanovaný a podepsaný nám zašlete zpět ...

už mi tu zvoní asi po 11té telefon.

A furt dokola opět stejná situace jak +- 4x za minulý rok :-D Chtělo by to aby ten výpadek trval několik dní v kuse ať si lidé uvědomí, který příjem TV je 100% a bez nervů... Zlaté DVB-T2, které u nás v kraji na jihu má všechny české a slovenské kanály zdarma a výpadek tam nikdy nebyl při jakémkoliv počasí...

jj skvělá práce slodovanitv 🙁

3com My máme ešte v DVB-T nejaké kanály? 😃

• 3com replied to this.

Komplet down... i jejich web

Někdo od nich nějaké bližší info ?

3com ROFL, klidně několik dní v kuse výpadek, než hnusná mazanice v DVB-T .. doma sem už koax dávno vytrhal...

polk to telefonní číslo pro hlášení akutních problémů je nedostupné protože se na něj nedostnau jaké to je 🙂

• polk replied to this.

polk : Jestli to nebude překopnutý optický kabel H48 a ještě nějaký další 🙂 Jinak je dnes 13, i když né pátek, tak copak. 🙂

• polk replied to this.

3com
            Tak to se máte. U nás je to tak, že od té doby co se začalo s DVB-T tak vypli převadeč a od té doby jsme v řiti. Jeden vysílač za kopcem, druhý za druhým kopcem, třetí za hradbou paneláků, čtvrtý taky za kopcem a odraz od pátého kopce je silně nestabilní.

whef Já jsem v klidu :-) , ale můj telefon moc ne :-(

polk : Já taky, nevím jestli někdo volá kolegovi, ale snažím se to moc netlačit, kvůli tomuhle a spíš budu dělat DVB-T2 antény 🙂

bagocina Přečti si to pořádně chlape.. Už jen DVB-T2 a víc než 50 kanálů na jihu... Kodek H.265 v HD vysílání kanálů České televize = kvalita HD vysílání v DVB-T2 je lepší než ze satelitu UPC/Freesatu nebo Skylinku....

3com Narážal som na slovenské stanice z nášho slovenského DVB-T/T2, kde nie je už pomaly nič zadarmo 🙂 a vlastne poriadne ani v tej slávnej Plustelke...

the_max : Už zase asi ne, a to vypadalo, že nabíhalo už i rozhraní programů 🙂, Už je to OK 🙂 a Už zas ne 🙂

3com jo ale na ČT kouká mizerné procento, nejvíc se čumí na bulvár, tedy NOVA a Prima a tam na free to HD moc není 🙁

📡 Telekomunikace.cz