Někdo od nich nějaké bližší info ?

3com ROFL, klidně několik dní v kuse výpadek, než hnusná mazanice v DVB-T .. doma sem už koax dávno vytrhal...

polk to telefonní číslo pro hlášení akutních problémů je nedostupné protože se na něj nedostnau jaké to je 🙂

• polk replied to this.

polk : Jestli to nebude překopnutý optický kabel H48 a ještě nějaký další 🙂 Jinak je dnes 13, i když né pátek, tak copak. 🙂

• polk replied to this.

3com
        Tak to se máte. U nás je to tak, že od té doby co se začalo s DVB-T tak vypli převadeč a od té doby jsme v řiti. Jeden vysílač za kopcem, druhý za druhým kopcem, třetí za hradbou paneláků, čtvrtý taky za kopcem a odraz od pátého kopce je silně nestabilní.

whef Já jsem v klidu :-) , ale můj telefon moc ne :-(

polk : Já taky, nevím jestli někdo volá kolegovi, ale snažím se to moc netlačit, kvůli tomuhle a spíš budu dělat DVB-T2 antény 🙂

bagocina Přečti si to pořádně chlape.. Už jen DVB-T2 a víc než 50 kanálů na jihu... Kodek H.265 v HD vysílání kanálů České televize = kvalita HD vysílání v DVB-T2 je lepší než ze satelitu UPC/Freesatu nebo Skylinku....

3com Narážal som na slovenské stanice z nášho slovenského DVB-T/T2, kde nie je už pomaly nič zadarmo 🙂 a vlastne poriadne ani v tej slávnej Plustelke...

the_max : Už zase asi ne, a to vypadalo, že nabíhalo už i rozhraní programů 🙂, Už je to OK 🙂 a Už zas ne 🙂

3com jo ale na ČT kouká mizerné procento, nejvíc se čumí na bulvár, tedy NOVA a Prima a tam na free to HD moc není 🙁

3com

Tak to nevím, že by DVB-T2 bylo lepší jak satelit. U Skylinku mám v HD vše co v HD vysílá. To u pozemního vysílání ani náhodou. Max ČT programy a tím to končí. Vše ostatní je barevná mazanice.

Přišlo před 10 minutami:

Vážení partneři,

aktuálně zaznamenáváme celkový výpadek. Usilovně problém řešíme. Budeme Vás informovat.
            Děkujeme za pochopení.

Tým SledovaniTV

tak na arrisu už mám taky tu error 503. Bylo by ale fajn, kdyby to bylo česky, protože naprostá většina pacošů nechápe co tam je napsaný.

Houkal
                Ku..a to posielajú info aj koncovým či len veľkoobchodu ?

the_max borci tam klidně po 5 minutách mohli dát chybovou hlášku, že se na odstranění problému maká, tak si to představuji v roce 2021, není rok 2000 🙂

📡 Telekomunikace.cz