dubrma buffer ale ide v pohode hej? zvladne to aj restartovany anteny bez seku?
Sledovanitv.cz, diskuze
nemsl samsungy jsou problemove i u nas, castecne na to zabira pohrat si s dns serverem.
zda se ze kdyz se samsungu ztrati udp packet s dotazem na dns, zasekne se.... a trva nekdy i par minut nez zacne komunikovat
Nech chlapci od sledovaniTV vymyslia lacnejsie boxy a nebudeme to musiet riesit
dubrma
tak to super ine su nepodporovane... tak asi skusime aj mi jedne tne boxik... xiaomi Mi tv tie odporucili aj sledovanie tak uvidime..
Zdravím, dají se zapnout titulky na Android TV (od Sledovaní TV) ?
Zdravím, používám sledovaniTV na několika počítačích a tabletu v jední síti, na jednom pc, už asi tři týdny v prohlížeči (W10, chrome, aktuální) dostávám na všech kanálech chybu HLS_MANIFEST_LOAD_TIMEOUT, odhlásil jsem se a přihlásil znovu, smazal všechna zařízení z účtu na sledovanitv, vymazal cookies a problém stále trvá, jen na tomto jednom pc, přitom chrome se mi syncuje napříč všema. Co s tím? Díky
a jede to ve flašce a nebo html5?
html 5
Stejny problém na více zařízeních. Jen sm se ještě nedokopal abych napsal na podporu. Takže když to uděláš a dáš sem výsledek určitě se to bude hodit.
Také jste narazili na určité typy samsung televizí, které od jisté doby po spuštění dělají pokus o aktualizaci smart hubu? Není to samozřejmě problém Sledovanitv, jen jestli jste na to narazili a případně vyřešili.
My přišli na to že není třeba nic přepinat jen počkat. Ale nesmyslně dlouho třeba dvě minuty. Přijde mi že Samsung ty tv schválně spomaluje když jsou už old. Tím že přepínáte vstupy pouze delate to ze neco zkousite nez uplyne ten cas.
Ano, nemá smysl nic dělat. Za zhruba 30 vteřin to jde. Mě to přijde, že ta televize se dřív připojovala na nějaký server, který už nyní neexistuje a dokud to nepadne na timeout, nedá se s tím nic dělat. Je to tak 3 měsíce zpátky, co se to stalo.
To by mělo jít zjistit logováním provozu televize v tu inkriminovanou dobu, jestli se někam nesnaží jít. Pak případně tuto adresu nasimulovat v síti a mohl by být pokoj.
Niekto by mal porozmýšlať nad atraktívnejšou ponukou programových balíčkov pretože tá ponuka je oproti bežným TV platformám viac menej nepredajná
midnight_man věc názoru. Na Moravě jsou s tím lidi v pohodě
midnight_man pokud myslíte nabídku 3 kombinovaných balíčku, tak to už umí. Napište jim o nabídku ..
svestka na morave nemate magioTV .....skylink máte to je fakt