přes web je to OK

U sledovani tv taky ok , vypada to ze je to nekde po trase ...... zatim to vypada ze nekde u nejky

Nefunguje android TV.

u me nefungujou ani stranky , pres mobil normalne chodi

U nás přes Web stále OK. Jestli to Bastymu, nejde na AndroidTV, tak to nebude konektivitou. Máme oba ISPA.

Před hodinou stránky mrtvo, skrze CDN taky nic neteče...

Dobry den, u nas od 00:05 do 8:26 vypadek, nyni nabehlo.

uz to jede .....

helapc sry, zapomnel jsem ze nejsem v praci. Tady ispa neni. a ano, uz to jede. Nicmene ale web a aplikace android jela i tak i kdyz androdtv nejela.

jblaha Zajímavé. Okolo půl druhé ráno jsem to zapnul (AndroidTV) a fungovalo to. Sice jsem to po chvilce přepnul na zpětné shlédnutí, ale nějaký čas i live. A to minimálně hodinu, než jsem usnul.

prý nějaká chyba v BGP, v některých sítích. už opraveno

Krátký výpadek sledovani?

Pár minut bylo:

Server Error
      We're sorry! The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Please try again later.

HTTP 500 - Internal Server Error

ano ano, potvrzuji.. na webu fungujeme, ale stb nejedou.

Vážení partneři,
      aktuálně řešíme výpadek služby. Velmi se omlouváme za vzniklé komplikace, o aktuálním stavu Vás budeme informovat.
      S pozdravem
      tým SledovaniTV

Vypadek? AndroidTV...
      Web jede.

edit: sry za poplach 🙂 to jen se sekla appka po par tydnech na jejich novym STB androidTV. Pomohlo az odpojeni ze zasuvky.

o 9 dní později

V souvislosti s kauzou O2tv a primou sleduji ve vyjádřeních, že O2 jako jediná nebyla schopna zajistit zrušení možnosti přeskakování reklam. Nějak jsem tuto informaci u sledovanitv přehlédnul?

Sledovanitv to má vyřešeno, reklama nepůjde přeskakovat a nebo půjde za příplatek. U možnosti nepřeskakovaní bude určity časový úsek během jedne hodiny, který bude muset z hlediska reklamy uzivatel shlednout. Vse Vam sdeli Vas obchodni zastupce.

pepulis
        Fandím O2 a Sledování TV tímto pořelo základní vlastnot proč si pořídit IPTV. Skupina Prima opravdu není v pozici kdy má nějakou možnost diktovat divákům placených IPTV platforem co můžou a nemůžou přeskočit. Takové amatérské a pokrytecké platformy jako T-Mobile TV, Kuki, SledováníTV, Telly budou vyjadřovat soucit, ale neudělají nic.
        https://www.lupa.cz/aktuality/telly-chape-postoj-o2-tv-sama-vsak-na-podminky-primy-musela-pristoupit/

Chtelo by to udelat balicek prima zvlast at si vezme primu ten kdo chce a kdyztak zaplati za pretaceni reklam, jenze oni si diktujou i to ze musi zustat v zakladnim balicku.

📡 Telekomunikace.cz